Viinituvan brunssi

Käytiin eilen Ninan kanssa Wistub Alsacen brunssilla ja oli kyllä mahtava päivä! Meillä oli pöytävaraus klo 12, joka osoittautui erinomaiseksi ratkaisuksi – ilman pöytävarausta ei enää klo 12 eteenpäin olisi mahtunut istuun ja mitä kauemmin istuttiin, sitä enemmän ruuhkaa brunssille tuli.

Brunssi maksoi 26€ per aikuinen, jonka lisäksi tilattiin pullo Crémantia (á 39€), eli aika hintavahan tuo oli. Sinänsä brunssi oli oikein mainio ja kaikki oli hyvää; leipiä, croissantteja, piiraita, leikkeleitä, salaatteja, jälkiruokia, juustoja, sipulikeittoa, lohiflambeeta.. Mutta kyllähän se tyyristä huvia oli. Kehitysehdotuksina mainittakoon, että tuolla rahalla saisi varmaan jotain ihan oikeita leikkeleitäkin niiden Saarioisten pepperonisiivujen lisäksi ja tuoreet vihannekset/hedelmät jäivät uupumaan. Lisäksi mä olisin kaivannut croissanttien ja juustojen kanssa hilloja, mutta se olisi kai jo ihan überluksusta! Pekoni-perunasalaatti, lohiflambee ja kolmen sipulin piiras sen sijaan pääsivät heti mun reseptirepertuaariin! Crémant D’Alsace oli loistavan, täydellisen rapsakkaa ja siivittelikin meidät sitten oikein kivasti Ohranjyvään nauttiin shampanjaa vielä jälkiruuaksikin. Oli kyllä kokonaisuudessaan ihana sunnuntai; aurinko paistoi, asvaltti kopisi kenkien alla, paljon hyviä ihmisiä, hyviä juomia ja hyviä ruokia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missä muualla Tampereella edes saa sunnuntaibrunssia? Ohranjyvässä tarjoillaan darrantappobrunssi ja Klubilla on silloin tällöin niitä sunnuntaiklubeja, mutta missä muualla?

1 comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *