Muuttokustannukset

Hei, olen Emmi ja olen koukussa exceleihin. Niinpä muutostakin on olemassa budjettiexcel! Kaikkien yllätykseksi selvittiin alle budjetoidun summan (eli jee, häärahaakin on jo 568,43€!), vaikka matkan varrella tuli kaikenlaisia tietokonekorjaamisia ja muuttopalveluita. Hupsuin summa lienee tuo TV + Pleikkari, mutta pääasiahan on, että mies on tyytyväinen ja naisten emansipaatiot hiiteen!

Uudet kodinkoneet hankittiin Gigantista, Ruokapöytä Askosta ja tuolit Ikeasta, sohva Ikeasta ja remonttitarvikkeet, tapetit jne. Bauhausista. Ja siis rehellisesti myönnettäköön, että ehkä ihan kaikki sisustustarvikkeet ei ole tuossa, eikä suurinta osaa ole vielä edes hankittu. Mutta älkää kertoko Markulle. Se katsoo telkkaria, niin ei se edes huomaa.

 

3 comments

 1. suolaajahunajaa

  Meillä kaikilla on omat pienet kummallisuutensa. Mutta vaikka kuvittelen olevani luovemmassa hommassa, excelissä on jotain mystisen rauhoittavaa. Ehkä se on se hallinnantunne 😉

 2. Markku H.

  >Hupsuin summa lienee tuo TV + Pleikkari

  Mitä ihmeen hupsua tuossa nyt oli? Tämä taitaa olla taas niitä asioita joita naiset eivät vaan tajua, vastaavasti kuten miehet eivät varmaan koskaan tajua miksi naisella pitää olla 60 paria kenkiä niille pyhitetyssä omassa komerossa joita hän ei käytä (ja jotka maksaa ties mitä). En tosin väitä että sinulla on, tuli vaan mieleen. =)

 3. emminuorgam

  Minusta olisi ihan yhtä hupsua maksaa takista, kengistä tai vaikka astianpesukoneesta 1200 euroa. Ilmeisesti meni tuo emansipaatiokohta ohi – ei ole näköjään mun sarkasmin välittymisen huippuvuodet! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *