Verhoideoita kaivataan

Olen ensimmäistä kertaa eläissäni ostamassa jotakin muita verhoja, kuin pimennysverhon, eli ideoita kaivataan. En ole toistaiseksi käynyt vielä edes kangaskaupassa, jossa varmasti mulle joku ammattilainen tämän suunnittelisi (kiskurihintaan) joten siksi ajattelin kysyä teiltä ideoita ennen kauppaan menoa. Myös vapaaehtoinen ompelija Tampereelta saa ilmoittautua – itselläni kun ei ole ompelukonetta ja muut kootut selitykset..

Verhoja kaivataan keittiö/olohuone-ikkunaseinälle, jolla on kaksi ikkunaa ja terassin ovi. Toisessa ikkunassa on sälekaihtimet, eli siihen ei edes välttämättä ole tarvetta peittävälle verho-verholle, mutta toisen eteen olisi kiva joskus vetää jotakin (lue: silloin, kun alasti käyskentelee pitkin kämppää). Mua ei haittaa vaikka joku näkisi, mutta saattaa sosiaalitoimistosta tulla vierailija pian, kun ikkunan takana on taloyhtiön leikkimökki..

Olohuoneessa on siis valkoisen nojatuolin (jonka päälinen näköjään ei sility itsekseen) lisäksi roosanpunainen sohva värikkäine tyynyineen, kirkkaanpunainen männystä valmistettu sohvapöytä, valkoinen nukkamatto ja seinille tulossa värikkäitä tauluja Society 6:n valikoimista. Keittiössä on tuo vihreä koivutapetti ja muuten valkoista. Verhoissa saa siis olla värejä, graafisia kuvioita ja ruutua tai raitaa. Lähinnä mun on vaikea hahmottaa, että voisiko koko tilaan laittaa jonkun samanlaisen kapan ja sivuverhot vai onko se ihan übertülsä vaihtoehto.

Ikkunoiden mitat on Eurokankaan ikkunanmittausohjeiden mukaan otettu.

2 comments

  1. Utelias

    Hei, olen aivan rakastunut tuohon koivutapettiin! Mistä olet hommannut sen?? 🙂

    1. Emmi

      Hei, tapetti on Bauhausista, mutta niitä löytää myös kun googlettaa ”valokuvatapetti”. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *