Ei tosta pihasta tule koskaan mitään

On täysin perusteltua masentua siitä, että huhtikuun puolivälissä piha on mutavelliä (paitsi ne kohdat joissa on vielä kinoksia), puoliksi laatoitettu, muurattu täyteen turhanpäiväistä tiiltä ja vielä reunustettu jollain typerällä punaisella puskalla.

Ja kellä on kotona tuollainen tiilistä tehty grilli? Ei kellään! Lisäksi terassin valokatteet on täynnä reikiä, etupihan lauta-aita lahoaa käsiin eikä edelliset omistajat ole viitsineet osallistua viime kesän taloyhtiön järjestämiin kunnostustalkoihin, eli muiden talot on maalattu ja katteet kunnostettu – meidän ei ole.. Että v*ttu jes. Tervetuloa omistusasujaksi! ONNEKSI me ei aloitettu siitä rintamamiestalosta vaan vähän tällein kevyemmin.

Onneksi kohta on kesä ja pääsen tekemään tuolle pihalle jotain. Mutta mitä? Nyt kun tuohon on vedetty puoliksi suurinpiirtein asvaltti, niin ei siihen kauheesti jää tilaa temmeltää. Sikäli kun tuo muta joskus tuosta katoaa. Ja mikä tuo punainen puska on? Sen revin heti aluksi pois, kunhan penkin tykö pääsee niin, ettei koko piha päästä sellaisia ”smooosh” -ääniä. Sellaisia, joita suolla kuulee. Taisi nyt jäädä omenapuuhaaveet odottaan parempia metsästysmaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *