Turistina Tampereella

Oltiin sunnuntaina turisteina Tampereella! Mulla on tuon puutarha-ahdistuksen lisäksi myös lievä matkakuume ja koska seuraavaan (varattuun) ulkomaanmatkaan on vielä 7 kk, niin käytiin sunnuntaina Tampereella matkalla! En tajua miksi aina täytyy lähteä ulkomaille, että voi käydä brunssilla, kävelemässä pitkin kaupunkia, juomassa pari lasia viiniä ja katsomassa näyttelyitä.

Brunssilla käytiin yllättäen Wistub Alsacessa, koska A) viinituvalla on terassi, sunnuntaille oli luvattu aurinkoa ja 12 astetta lämmintä ja B) Tampereella ei liene muuta paikkaa brunsseilla, jos haluaa vähän muutakin kuin nakkeja ja munakokkelia. Että vinkelivink vain – sellaiselle brunssille olisi tilaus, jolla saa hyviä leikkeleitä, juustoja ja paljon vahvaa kahvia. Ja viiniä tietysti.

Brunssin jälkeen hipsittiin Moron peräkonttikirppiksen kautta Museokeskus Vapriikkiin, joka tarjoili yhteensä yli kymmenen näyttelyä. Jos ei olisi kolmen tunnin jälkeen alkanut janottaa niin vietävästi, niin oltaisiin viihdytty pidempäänkin. Olin myös superkateellinen sille lapselle, jonka synttärit vietettiin Lennossa -näyttelyssä, koska siellä oli ihan live-angrybirdspeli, askartelua ja keksejä. Paljon hienompaa kuin mitkään hesesynttärit, I say!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vapriikin jälkeen päädyttiin erinäisten seikkailujen ja auringon ihastelun jälkeen Roosterin jenkkiviikoille ja vielä ihan vähän naposteltiin terassikauden avaamisen ohessa. Jenkkiviikot kestää vielä hetken ja tarjolla on ribsejä, purilaisia, hodareita, juustokakkua.. Kaikkea amerikkalaista, jossa on paljon rasvaa. Oli ihan huikea päivä! Ihan ehdottomasti suosittelen omassa kotikaupungissa turisteilua, varsinkin, (nyt seuraa vähän vaaleanpunaista söpöilyä), kun on maailman parhaassa seurassa. <3 Enkä nyt tarkoita tota alapuolen nagapyrettä. Se osoittautui päivän virhevalinnaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *