Hei meikä on ruokabloggaaja!

Joten koen tehtäväkseni kertoa teille, mikä EI OLE hyvää.

PAISTETTUA KANAA JA VAMPYREETA

Kun olet hillittömän ompeluflow’n vallassa, eikä kaapissa ole edes leipää, niin pelkät blankot kanafileet ja vampyree ei ole hyvä idea. Tai siis vampyreehan on tietysti ihan sairaan hyvää, mutta se tuntuu masussa jännältä, kun vetelet puolikkaan purkin itsekseen. No, seuraavana päivänä voi onneksi käydä kaupassa.

GRILLIMAKKARAA JA PARSAKAALTA

No et käynyt kaupassa. Tai kävit, mutta unohdit ostoksesi toimistolle. Eli ruokana on viipaloitua campingia (mä olen melko varma että tolla grillimakkaralla on jotain tekemistä miehen saunabileiden kanssa), keitettyä parsakaalta ja nahistunutta kurkkua. En voi enää heittää mitään pois, koska olen varma että toimittajat väijyy mun biojäteastiaa ja kirjoittaa sitten lehteen, että tuo huono nainen heittää aina ruokaa salaa roskiin kun mies on reissussa ja afrikan lapsilla on nälkä!

Makkara, paistettiin, parsakaali keitettiin ja kurkku oli vain kurkkua, jonka jälkeen koko lautanen peitettiin chilikastikkeella. Oli oikeesti sairaan pahaa. Eikä tuo kurkku, joka oli jo niin pehmeää ettei sitä saanut pureskeltua, ainakaan parantanut annosta. Tää ruoka oli niin masentavaa, että tekisi mieli itkeä, mutta mun aivot ei vaan nyt yksinkertaisesti toimi.

Että terkkuja vaan lauantaina tuleville vieraille, ottakaa omat chilisoosit mukaan!

 

2 comments

  1. Hetkonen

    Hahah, ihanan virkistävää kaikkien kehuja pursuavien ruokablogien keskellä. Tänne eksyminenhän oli mukava kokemus.

    1. emminuorgam

      No voi kiitos! Jos joskus tämän touhun alkaa ottaan niin vakavasti, ettei voi myöntää syövänsä silloin tällöin ihmisravinnoksi kelpaamatonta moskaa, niin sitten on aika lopettaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *