Kesälomavinkkejä

1. Kauppahallin 4 Vuodenaikaa Kävin tänään ensimmäistä kertaa koskaan lounaalla ja yllätyin ihan täysin. Oon toki kuullut, että paikassa on järjettömän hyvä lounas, mutta en voinut kuvitellakaan, että ns. pikaruoka voisi olla noin tajuttoman hyvää! Anu tilasi kanaa, minä turskaa ja ihan vilpittömästi on sanottava, että kumpikin oli parasta mitä koskaan olen lajissaan saanut! En koskaan tilaa kanaa ravintolassa, mutta voisin lähteä saman tien takaisin ja tilata uuden annoksen. Aivan järjettömän hyvää. Kerrassaan.

20120524-132054.jpg

2. Food Is Art Herkkurastit Kauppahallissa 25.-26.5.2012 Tapahtuman teemana ovat kauden parhaat, paikalliset raaka-aineet, joista yhdeksän tamperelaista keittiömestaria valmistaa yhteistuumin pieniä suupaloja. Herkkuja maistellaan Kauppahallissa kuudella eri rastilla, joilla keittiömestarit vuorottelevat kaksipäiväisessä tapahtumassa. Osallistujilla on siis siten mahdollisuus tavata ja jututtaa ihmisiä annosten takana.

20120524-132510.jpg

3. Koskipuiston jäätelökikkari siinä Rosson kulmalla. En ole koskaan saanut niin isoa jäätelöpalloa hintaan 2,50€. Ihan ehdottomasti suosittelen jos keskustassa pyöritte!

4. Aschan Coffee & Deli Oikein mukava ätmös ja kahvila on hyvällä paikalla. Palvelu vielä vähän töksähtää, mutta sen selittänee uusi kahvila, uudet tuotteet ja kesätyöntekijät. Kahvilan terassi on Koskipuistoon päin ja ainakin testaamani pinaattipasteija oli ihanan suolaista ja rapeaa. Iso kahvi on todella iso.

20120524-133518.jpg

5. Possu vartaassa Meidän MiniPossuFesteillä Ruby & Fellasissa oli kokonainen sika vartaassa. Rujon näköinen, mutta mahtavan makuinen. Tätä herkkua tarjoilee Palviportti ja lihanleikkaajana toimi Veikko Hakala (0505869762). Tämä on kuulemma Veikon viimeinen kesä, sitten on aika jäädä eläkkeelle. Suomalaiseen melankoliaan kuuluu tietysti myös se, ettei Veikolla ole jatkajaa bisnekselle eli jos joku sattuu kiinnostumaan possumestarina olemisesta, niin äkkiä soittoa Veikolle!

20120524-134031.jpg

Puistoista en edes sano mitään. Kyllä te tiedätte!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *