Lounaaksi kylmäsavuhevosta, savujuustoa ja villiyrttejä?

Kyllä! Nimittäin Tampereen Kauppahalliin on avattu Armas Pikaruokala:

Armas-pikaruokalassa tarjolla paikallista, käsintehtyä, herkullista ja terveellistä pikaruokaa.
Juhannukseen asti tarjolla on etupäässä kylmiä tuotteita, ja siitä eteenpäin lämminkeittiömme avaa ovensa ja tarjontamme laajenee.

Ja voi jukelintähäre (kiitos Panu), mitä herkkuja siellä olikaan saatavilla!

Kuvat: Armas Pikaruokalan Facebook-sivulta

Tänään pikaruokalassa maistatettiin kylmää kurkkukeittoa, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan valmistettu kurkusta, jugurtista, suolasta, pippurista ja chilistä, ja muutti allekirjoittaneen käsityksiä kylmistä keitoista hitusen positiivisempaan suuntaan. Keitto oli oikeasti aika hyvää – raikasta, ja chili antoi kurkulle mukavaa särmää. Lounaaksi valitsin kylmäsavustettua hevosta, Savuhilmaa ja maalaislimppua sekä villiyrttisalaattia. Sanomattakin lienee selvää, että se oli oikein hyvää ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaista, kun annos maksoi 5€. Noottia annettakoon siitä, että kun annos pakattiin mukaan, jäin kassista lautasliina uupumaan eikä ainakaan näin kesäpiknikeillä koskaan ole paperia mukana, vaikka ehdottomasti pitäisi olla. Lisäksi nappasin Juustosopista mukaan pehmeän vuohenmaitojuuston ja Laukontorilla lounastuntia viettäessä puolet siitäkin palasta katosi parempiin suihin. Ah, juusto. <3

20120612-134655.jpg

PS. Jos käytte Laukontorilla mansikkaostoksilla, ostakaa siitä kojusta jossa on nuori mies myyjänä. Palvelu on miellyttävämpää ja mansikat parempia (4€) – kahden tytön kojun mansikoita (3,5€) ei saanut maistaa ja kun pääsin toimistolle saakka, huomasin mansikoiden olevan jo osittain pilalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *