Itte pitäis tehdä

Se aika vuodesta, kun facebookin news feed on täynnä syksyä, kynttilöitä, villasukkia ja venäläisiä klassikoita. Tänä syksynä mukavan säväyksen antaa myös kuntavaalit, kaikki ne miljuunat poliitikkosivut ja pyynnöt tykätä tutuista ja tuntemattomista. Älkääkä käsittäkö väärin, kuntavaalithan on ihana asia (Pirkkalan järkevät ehdokkaat ilmoittautukaa), mutta jopa mun mielestä tämä vaalihysteria on liikaa. En ikipäivänään äänestäisi ehdokasta, jonka fb-sivu on perustettu kuukautta ennen vaaleja, nimetty Kukkuluuruu valtuutetuksi vuonna 2012 ja kampanjan keskeisin sisältö on ”kerron täällä kampanjani etenemisestä ja vaaliteemoistani”. Taas kerran, itte pitäis tehdä, mutta kun on niin saatanan laiska.

Tämä(kin) ilta on mennyt mukavasti sohvalla. Orastavaa päänsärkyä lääkitsen lähinnä suklaakekseillä ja mars-jätskipatukoilla sekä satunnaisilla nokosilla. Mutta lauantaina yllätin itseni! Koska olen palkannut Misukan meille siivoamaan (<3), voin keskittyä olennaiseen, eli suklaakeksien leipomiseen. Kinuskikissan reseptillä tuli ihan täydellisiä keksejä, ihanan makeita, vähän suolaisia ja kun malttoi ottaa keksit 10 minuutin jälkeen pois uunista, niin ne on vielä tänäänkin mukavan pehmeitä!

20120910-211114.jpg

Tällä viikolla lupaan jo tehdä ruokaakin. Itte. Eikä Saarioisten kaalilaatikon lämmittämistä enää lasketa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *