Omena-kauramuru

Jälkiruoka (tai meillä itseasiassa eilen ja tänään aamupala), jonka minäkin saan onnistumaan, on omena-kaurapaistos. Paistos, muru, hyve.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Yhteistä kaikille on simppelit raaka-aineet ja superhelppo valmistus. Tämä on jotenkin niin itsestäänselvä syysherkku, ettei sitä edes tajua tehdä.

20120923-193739.jpg

OMENA-KAURAMURU

Omenoita
Kaurahiutaleita
Voita
Fariinisokeria
Kanelia

Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään, ladotaan vuokaan ja paistetaan, kunnes omenat on pehmeitä ja kauraseos ihanan ruskeaa. Tarjoillaan vaniljakastikkeen tai jäätelön kera. Tai vaikka kummankin! Pakkohan tässä kolmatta päivää jatkuneessa kaatosateessa on jotenkin itseään yrittää piristää..

Kuva: Yhteishyvä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *