Älä kokeile tätä kotona: Lidlin kevätrullat

(First world problem alert.)

Aina välillä rahat on loppu, auto teillä tietämättömillä ja pakastin tyhjä. Silloin sitä sortuu epätoivoisiinkin tekoihin.

Olen viime aikoina käynyt viikonloppuaamuisin Lidlistä ostamassa tuoreita sämpylöitä ja croissantteja. (Kiitos Lidljumala, paistopiste on ehkä maailman upein keksintö!) (Enkä mä muuten sielä, mutku se paistopiste jne..) Joku kerta otin pakastealtaasta mukaan myös kevätrullapaketin, kun olin muistavinani että ne on ihan syötäviä. No virhe, ei ollut! Muistelin näiden olevan sellaisella kaaliraastetyyppisellä asialla täytettyjä rapsakoita rullia, mutta katinkontit. Täyte maistui kaalilaatikolta ja taikinakuori pahvilaatikolta. Ja minä sentäs rakastan kaalilaatikkoa! Ja rehellisyyden nimissä, ei nuo blankot, vähän liian al denteksi keitetyt nuudelitkaan nyt varsinaisesti makuhermoja hivele.

Aina välillä ruoka on vaan niin pahaa, että sitä ei voi syödä. Eikä paketissa ollut edes mitään lisäainesohjoa, johon rullat olisi voinut dipata.

20121025-194105.jpg

Eli älä kokeile. Ei kannata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *