Nygrenin kalatilaus tehtävä lauantaihin mennessä

Mitä te teitte 12.12.12 12:12? Minä istuin Armas Pikaruokalassa pitämässä puhelinpalaveria isin kanssa ja täyttämässä Nygrenin kalatilauslomaketta. En tiedä muista, mutta itselläni on megalomaanisia vaikeuksia ymmärtää, että jouluaattoon on alle kaksi viikkoa. Sitä ei helpota ensi keskiviikkoon saakka jatkuva työputki ja typerästi maanantaille laitettu jouluaatto, joka tarkoittaa meille joulureissaajille yhden potentiaalisen shoppailupäivän (sunnuntai) menetystä. Pankintäti kyseli viime viikolla, että joko on lahjaostokset hoidettu. Aloin oikein miettiä asiaa ja tajusin, etten ehkä koskaan ole ehtinyt jouluostoksille ennen viimeistä viikonloppua ennen joulua, eikä tämä vuosi tee poikkeusta.

IMG_9135

Asiat joista voisi ottaa (joulu)stressin (mutta en ota):

– Joulukuusi. Mistä sellaisia saa? Miten sitä hoidetaan?

– Joululahjat

– Pirkanmaan TE-keskus. Olisko kellään mitään hotlinea sinne ajanvaraukseen?

– Äkkilähdöt etelään alle neljänsadan (koska siis jos sanoo että ”kolmellasadalla” niin sehän tarkoittaa mitä tahansa mikä alkaa kolmosella..)

– Se, ettei ole enempää stressattavaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *