Tuliaisia Kaskisten aarreaitasta

Yksi ilta tässä mut valtasi ylitsepääsemätön keinutuolitarve. Melkein jo huusin huutonetistä kympillä keinutuolin, kunnes tajusin sen olevan Kaarinassa. Ja aika huonossa kunnossa. Onneksi Loviisa kuitenkin vakuutti mut siitä, että osaan entisöidä mitä vaan ja aloin lämmitellä miestä ajatukseen pinkistä keinutuolista (parempi överit kun vajarit). Miehen onneksi mun ei tarvitse vielä toistaiseksi esitellä mun entisöijän taitoja varsinaissuomalaisilla perinnehuonekaluilla, kun sain äitiltä hoitoon valkoisen, pohojalaasen, keinutuolin. Niitäkin kun sattui siis löytymään ylimääräisiä Kaskisten mummilasta.

Äiti ja Kimmo ostivat siis syksyllä vanhan puutalon irtaimistoneen Kaskisten keskustasta (!). Talo, sen vintti ja piharakennukset on täynnä kaikkia ihania aarteita, joita voin nyt pikkuhiljaa alkaa hivuttaa itselleni hoitoon. Seuraavaksi pitäisi keksiä paikka sellaiselle vanhalle ompelukoneelle..

20121231-172041.jpg
Jossain hormonihurmiossa ajattelin myös ottaa tälle keväälle projektin Keinutuoliin Uusi Pehmuste. En ole vuosikymmeneen virkannut, mutta musta tuoli huutaa ylleen isoäidinneliöistä virkattua ryijyä. Ja koska näihin aikoihin mulla on täysin epärealistiset käsitykset kyvyistäni kätevänä emäntänä, sellaisen se myös ylleen saa. Nyt tai ainakin jonain keväänä.

Mutta nyt ajattelin mennä selaileen Etuoven taloilmoituksia. ihammuutevvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *