Trash & Treasures

Blinikauden ensimmäiset ja toivottavasti ei-viimeiset blinit nautittu eilen! Täällä Tampereella tosin joko A) bliniviikkoja ei tänä vuonna ole tai B) niistä ei pidetä turhaa melua, kun tähän mennessä olen bongannut Ohranjyvän blinit (kiitos Juuso) ja Saludin bliniviikot 28.1.-17.2. (kiitos Sami).

Mutta eilen nautittiin tosiaan Kung Fu Girlistä ja blineistä Ohranjyvässä. Älkää antako tuon rucolaköntsän hämätä; blini oli oikein erinomainen rapeine pintoineen ja ihanan mehevine sisuksineen. Lisuketta ei valitettavasti voi itse valita, mutta minulle se klassisin, mäti, smetana ja sipuli, toimii parhaiten. Annoksen hinta oli 9,40€ eli puhutaan myös hinta-laatu-suhteeltaan aivan erinomaisesta annoksesta.

Blinien ja valkkarin lisäksi käytiin tekemässä löytöjä uudella tamperelaisella kirpputorilla Trash & Treasures. Omaan ostoskoriini tarttui muutamia lastenvaatteita (puolipotkareiden ja bodyjen hinnat varsin kohtuullisia 1-2€ paikkeilla) ja kaulakoru, jonka muotokieli toi osalle seurueesta mieleen uhrivuohen, osalle enkelin ja osalle epämääräisen musteläiskätestin, eli olin myyty (1€).

Lisäksi uuden kodin meiltä sai mahtava retro keittiövaaka, jollaisesta olen haaveillut, mutta jolle en ole keksinyt mitään oikeaa käyttötarvetta (eli hyvinkin 2€ investoinnin arvoinen).

Tämän kirppiskierroksen ykköspallille kiilaa puinen mobile (1€) joka ei pidä minkään sortin ääntä! Enää tarvitsee keksiä, että miten vehje kiinnitetään sitten aikoinaan beibin sänkyyn, mutta kuten mies asiantuntevasti totesi ”siis eihän meillä oo edes mitään sänkyä sille”. Ei ole ei. Katsellaan sitä sitten joskus keväämmällä..

Kanssaostelijoiden haaviin tarttui ainakin kaulahuivi, kengät, vauvan myssy, lahja kummitytölle ja teräksinen shaker. Voidaan siis todeta, että meillä joko sattui erinomainen tuuri tai sitten kirppis on normaalistikin täynnä hyvää tavaraa.

PS. Ohranjyvä ei ole ilmoittanut kauanko blinejä saa, eli kannattanee tiedustella ravintolasta etukäteen saatavuus, jos ei ole valmis muuttamaan suunnitelmiaan lennosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *