Keittiöpyyhefriikki tässä terve!

Postissa oli tänään ihana pehmeä paketti. Hetken jo ajattelin sen olevan salaisen blogiystävän ystävänpäiväposti, mutta paketti osoittautuikin viime viikon Etsy-ostoksiksi. Ja siis huom. nämä ostokset on tehty ennen tän viikon kela-katastrofia, ettei yhtään osoitella sormella siellä!

Kyseessähän oli siis kertakaikkisen hurmaavat Jonna Saarisen käsinpäinetut keittiöpyyhkeet. Olin aistivinani miehen äänensävyssä vähän ironiaa (eikä ne silmätkään varmaan ihan vahingossa pyörineet päässä), kun selvitin Jonnan olevan suomalainen suunnittelija, joka asuu nykyisin Lontoossa ja painaa käsin kauniita ja värikkäitä kuoseja, mutta vähät siitä!

Katsokaa nyt! Voiko keittiöpyyhe olla tämän kauniimpi?

Minun paketistani siis paljastui äärimmäisenä oikealla olevat keltainen ja vaaleanpunainen liina ankkuripainatuksella. En millään malttanut odottaa huomista auringonvaloa, eli kuvat siksi lainattu Jonnan kotisivuilta ja Etsyn shopista.

Katsokaa ja hurmaantukaa!

1 comment

  1. annemi

    Aivan ihania pyyhkeitä! t. keittiöpyyhefani 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *