Ystävänpäiväpostia

Salainen blogiystäväni voi viimeistään nyt huokaista helpotuksesta, sillä paketti saapui perille jo hyvissä ajoin. Avasin sen kuitenkin (kokonaisuudessaan) vasta Ystävänpäivänä, koska muutenhan se olisi ollut vähän huijaamista. Kiitos Anne & Onnenpäivä, korttia lukiessa tuli oikein tippa silmäkulmaan! <3

Valtavasta paketista paljastui vaikka mitä ihanaa! Kahvia, karkkia, pikkuruisia (urheilu)sukkia beibille, luonnonmukaisin menetelmin valmistettuja vauvanhoitotuotteita, silmänympärysvoidetta väsyneelle aamukahvittelijalle, lehti täynnä reseptejä… Paketin teema oli piristystä aamuihin, ja sitä lahja totisesti onkin!

Niin ja kiitos phocahispida koko jutun järjestämisestä! Huikeaa blogipostia. 🙂

3 comments

 1. Katie

  Vau! Nyt mua alkaa nolottaa, että oma lahjani oli aika paljon pienempi… 😮

  JellyBellyt on parhaita – nauti! 🙂

 2. A. Sinivaara

  Hihi, ihailen aina vauvatöppösiä, mutta kun ei oikein ole ollut ketään kenelle niitä hankkisi. No nyt oli 😉 Oli vähän sellainen aavistus, että pian saattaa olla tiedossa niitä vähän heikkounisia öitä, tsihii 🙂 hyvää ystävänpäivää!

 3. Emmi Nuorgam

  😀 kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *