Kevät toi auringon (ja vaaleanpunaiset esineet)

Tässä se nyt on! Ihana auringonvalo yhdistettynä Entiseen Tyhjään Seinään!

Eli lähtötilannehan oli tämä. Pieni pätkä seinää ruokailutilan (meidän kaksiosta löytyy myös eteishalli, vaikka mies yrittää itsepintaisesti kutsua sitä tuulikaapiksi) ja terassin oven välillä. Ankeaa, ankeaa ja vielä kerran ankeaa.

Sen verran olen näitä hurjia muodonmuutoksia nähnyt, että ennen -kuva on otettu iPhonella pimeässä ja jälkeen -kuvat kameralla päivänvalossa. Että tulee sitten pointti selväksi.

Vanha valkoinen keinutuoli saatiin äidiltäni hoitoon, kun Kaskisten mummilassa (eli meidän äidin ja hänen miehensä uusi Puutalo Maalla -projekti) oli keinutuoleja vaikka muille jakaa. Pinkki virkattu peitto on tilattu Hennesiltä, verho kirppikseltä ja rahi Elloksen alennusmyynneistä.

Happines Jarista olenkin jo kirjoittanut, mutta purkki siis löysi paikkansa Tokmannilta hankitun tarjoilupöydän päältä. (Täytyy muuten skarpata, kun kuukaudessa olen saanut vain kaksi onnellista asiaa kirjoitettua ylös!)

Maailman kaunein hylly saapui postissa eilen. Hylly on tilattu Etsystä, ja väri- ja mallivaihtoehtoja oli useita. Tein tilauksen 29.1. (roosa väri + kulutuskäsittely) ja kaupan pitäjä Linda laittoi heti seuraavana päivänä viestiä, että hän pistää hyllyn työn alle. Vajaassa viikossa hylly oli postissa ja tuli kahdessa oikein ovelle saakka. Kertakaikkisen nopeaa ja mukavaa!

1 comment

  1. phocahispida

    Nättiä on!
    Pinnakeinutuoli. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *