Yllätyssuihkut

Tässähän kävi nyt niin, että eilen minut yllätettiin aivan totaalisesti. Luulin meidän menevän ihan normaalisti äitilleni syömään, mutta sinne saakka päästessäni olikin olohuone tupattu kaikilla maailman parhailla ihmisillä, lahjoilla, kuohuvalla ja ruualla. Olin niin häkeltynyt, etten saanut ensimmäiseen puoleen tuntiin sanaa suustani. En voi käsittää, miten minä, joka en koskaan mene tälläisiin huijauksiin, en aavistanut mitään ja mieskin on onnistunut pitään koko homman salaisuutena.

Kuva Loviisan puhelin, koska en itse tajunnut edes kuvia ottaa

Ihan kertakaikkisen mahtava päivä ja ilta, mutta nyt on sellainen olo kuin olisi krapula. Pakko siis mennä nukkumaan, mutta lupaan kertoa juhlista lisää myöhemmin. Kiitos vielä tuhannesti, varsinkin Miisa. <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *