every band wants to be found.

Suomen suurin ja hienoin* showcase-/kaupunkifestari etsii taas esiintyjiä 16.-19.10.2013 Tampereelle! Viime vuonna Lost In Musicissa esiintyi 120 upeaa artistia ja aiempien vuosien kävijäluvut paukkui komeasti, kun 16 000 festarivierasta osallistui tapahtumaan!

Viime vuosien tapaan Lost In Musiciin on avoin hakuprosessi, eli juuri sinä voit hakea bändeinesi festareille esiintymään! Tänä vuonna tapahtuma on nelipäiväinen ja artisteja valitaan esiintymään satakunta. Viime vuosien kuvia löytyy Flickristä klik!

Mikä Lost In Musicista sitten tekee niin ainutlaatuisen?

Festivaali tarjoaa artisteille mahdollisuuden esiintyä niin tavallisille musadiggareille kuin alan huippuammattilaisillekin. Festarille on erityisen tärkeää piristää Tampereen ja tamperelaisten harmaata syksyä ja siksi osa keikoista onkin ilmaisia. Viime vuosina opiskelijoille on tarjottu opiskelijahintaista festaripassia ja esimerkiksi kaikki viime syksyn 121 keikkaa olivat tarjolla opiskelijoille vaivaiseen 25 euron hintaan.

Vuoden 2011 tapahtuman jälkeen Regina signattiin jenkkeihin ja viime syksynä heti Lost In Musicin jälkeen John Kennedy otti soittoon XFM Lontoon ohjelmaansa French Filmsiä, Rubikia, Black Twigiä ja Big Wave Ridersiä. Tänään YleX uutisoi brittifestari The Great Escapen kiinnittäneen ensi kesäksi Big Wave Ridersin, Husky Rescuen, Murmanskin, Phantomin ja Rubikin.

Eli hyvää ja halvalla – kyllä, sellaistakin on!

”Monipuolinen kaupunkifestari, joka onnistuu joka vuosi tekemään hienon ja laajan artistikattauksen – suosittelen festivaalia tuttavillenikin!”

”Kiitos edullisista lippujen hinnoista ja laajasta bändivalikoimasta! Ihan loistava tarjonta!”

”Hienoa, että nostatte esiin loistavia bändejä, joista ei ole kuullutkaan. Tapahtuman maineen perusteella tuntemattomiakin helmiä ymmärtää lähteä kuuntelemaan.”

”Parasta Tampereen syksyssä!”

Lost In Music on osa Musiikki & Media -ammattilaistapahtumaa ja toimii myös showcasefestivaalina, jossa vierailee satoja kotimaisia ja kansainvälisiä musiikkialan ammattilaisia katsastamassa Suomen tuoreimmat ja kuumimmat musiikkiuutuudet.

Artistihaku: www.lostinmusic.fi

Lost In Music Facebookissa: www.facebook.com/lostinmusicfestival

* Näkemys saattaa olla subjektiivinen, sillä allekirjoittanut on työskennellyt festareille 2010-2012. Mutta entä sitten! Lost In Music ON upea festari.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *