Odottavan aika on pitkä

Sain ystäviltäni lahjaksi vauvamahakuvaukset (onko tälle mitään suomenkielistä nimeä?) ja tänään sain muutama viikko sitten otetut kuvat. Ihanaa, miten ammattilainen saa valoilla ja varjoilla taiottua meikäläiseenkin sitä kuuluisaa raskausajan hehkua ja tasapainoisuutta.

Kuvat otti Teemu Reini Tuoni Studioilta. Teemu on ns. luottokuvaajani ja tutun tyypin kanssa olikin mukava tehdä töitä. Myös siskoni Miisa oli mukana kuvauksissa katsomassa vähän, ettei tukka sojottaisi joka suuntaan ja huulipunat pysyisivät pois hampaista. Katsoimme ennen kuvauksia kumpikin muutamia referenssikuvia siitä, millaista tunnelmaa tavoitellaan, ja Teemu onnistui kyllä tosi hyvin! Ennen kuvauksia olin päättänyt, että en halua paljasta vatsaa kuvattavan, mutta muutin kuitenkin mieleni. Oikeilla valoilla myös ne kuvat ovat todella kauniita ja olen tyytyväinen, että mieli muuttui. Vedetään julkaisuraja nyt kuitenkin siihen paidattomuuteen.. 😉

Onni on hyvät ystävät, jotka tietävät tämän olevan minulle huomattavasti mieluisampi lahja kuin vaikka masumaalaus tai vauvan soseiden syöminen vaipasta.. <3

 

4 comments

 1. phocahispida

  Ompa kauniita kuvia ja tukkasi on edelleen tosi hyvän näköinen!

 2. Katie

  Upeita kuvia! Oletpa kaunis, ja tukkakin on tosiaan hyvin. 😉

  Mäkin olen harkinnut raskauskuvausta. Sain nimittäin viime vuonna synttärilahjaksi ihanilta ystäviltäni Elämyslahjan, ja sen vaihtoehtoihin kuuluisi juuri tuollainen kuvaussessio. Kun en nyt taida ehtiä laskuvarjollakaan hyppäämään ennen lahjakortin umpeenmenemistä… 😉

 3. Emmi Nuorgam

  Voi kiitos. <3

 4. Adiina

  Todella kauniita kuvia! Tuli ihan kauhea masu-ikävä itsellekin. 🙂 Paljon onnea tulevaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *