Vaavisänky is inda house!

Posti toi tilaamani vaavisängyn (www.vaavi.fi) tänään. Kuten olen saattanut jo mainita, nämä meidän rivarin neliöt on melko rajalliset, eikä silloin vuosi sitten käynyt mielessäkään, että tilaa pitäisi olla kaikelle tälle beibikrääsällekin (onneksi on sauna). Siksi siis pinnasänkyä ei meille tule ennen kuin on ihan pakko. Olen myös kuullut vaavisängystä pelkkää positiivista palautetta, joten 85€ investointi tuntui vallan järkevältä.

Onhan se nyt soma! (Kuvausrekvisiittana rahin ja kitaran lisäksi fysiopallo – esine, jonka tarpeellisuutta ei voi käsittää, ennen kuin sen hankkii.)

Kannattaa muuten ottaa huomioon, että jos hamstraa esimerkiksi Ikeasta vauvapetivaatteita, niin ne eivät sovi äitiyspakkauksen peittoon. Koska epälogiistahan se nyt olisikin – vauvoilla muka vain yhtä petivaatekokoa!

3 comments

 1. Kristaliina

  Varmasti järkevä vaihtoehto tuo vaavisänky!

  Me mukamas hankittiin kallis pinnasänky, ja Silva on tainnut nukkua siinä muutamat päikkärit joskus vastasyntyneenä – toimii nykyään pestyn pyykin vaatevarastona. Jotenkin etukäteen luulin, että sänky on niitä must-hankintoja; voi kuinka väärässä olinkaan…

 2. Emmi Nuorgam

  No meillä se varmaan tulee oleen ns. pakkohankinta sitten kun vaavisängystä pitää luopua. Itselle ajatus perhepedistä tuntuu vieraalta, mutta voihan se tietty olla että mieli vielä muuttuu ennen sitä. 🙂

 3. Katie

  Voi vitsi miten hieno! Saisipa tännekin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *