Lapsinero

Itsehän tiesimme heti beibin synnyttyä, että kyseessä on poikkeuksellisen erinomainen ja älykäs yksilö (ja ainakin isovanhemmat ovat asiasta tismalleen samaa mieltä). Tänään hän esitteli lahjojaan keskittyen ainakin vartin miehen kitaran soittoon! Mikään muu (tissitön) aktiviteetti ei ole tähän mennessä saanut häneltä yhtä jakamatonta huomiota. Tai no, ylipäänsä huomiota.

Missä siihen Mensaan saa ilmoittautua?

4 comments

 1. Nāiádes

  Eikai tämmöisellä suvulla oikein muuta voi tullakaan!

 2. Emmi Nuorgam

  Alkoholisti korkeintaan.

 3. ekoemo

  Luulen, että meille on tulossa samankaltainen valioyksilö 😉 Kiitos muuten ”sukat käsissä”-kuvavinkistä, nyt tiedän mitä niillä kaikilla lahjaksi saaduilla sukilla tehdään!

 4. Emmi Nuorgam

  🙂

  Sukat on osoittautunut paljon paremmiksi raapimissuojiksi kun ne oikeat tumput joita tähän tarkoitukseen myydään. Ainakin meidän penskalla on niin ohuet ranteet, ettei ne tumput koskaan pysy käsissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *