Extreme Makeover II

Aamupäivän miseryt muuttui muutamien päiväunien jälkeen (”nyt otat tytön kainaloon ja menet päikkäreille. tää ei ole pyyntö vaan käsky”) vähän vähemmän dramaattiseksi oloksi ja lähteminen serkkuni 2-vuotissyntymäpäiville alkoi sittenkin tuntua ihan hyvältä ajatukselta. Enpä muista, koska viimeksi suihkussa käyminen, tukan peseminen ja huulikiillon laittaminen olisi olleet yhtä uplifting (mitä se on suomeksi?) kokemus. Pistin kuulkaa oikein uuden kevätmekonkin päälle!

Marimekon käyttämätön Sanna -neulemekko ostettu huuto.netistä 20 eurolla. En suosittele huuto.netin marimekkohakua tai FB:n Marimekkokirppistä, ellei ole valmis tekemään loistavia löytöjä pilkkahintaan.

Nyt, jos ihan rehellisiä ollaan, niin en ehkä ihan vielä näin vajaat kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen olisi ollut siinä kunnossa, että voin vetää päälleni noinkin hyvin istuvan neulemekon, mutta toisaalta, who cares.

(Ja koska jokaisella pilvellä on hopeareunus: sikäli kun tyttö on nyt lopullisesti kieltäytynyt imetyksestä, niin voin huoletta pukea päälle mitä tahansa, kun tissiasioista ei tarvitse huolehtia. Myös hääpuvun kanssa ollaan vähän vähemmän ongelmissa.)

Ja oikeastaan vielä mekkoa ja huulikiiltoakin piristävämpää oli kuulla monestakin vanhemmasta ja viisaammasta äitisuusta ne maagiset sanat: et ole yhtään huonompi äiti, vaikka et imettäisikään. Vaikka tässä nyt ei vielä ole heitetty kirvestä kaivoon, pelkkä asian kuuleminen muidenkin suusta löysäsi päätä kiristävää vannetta melkoisesti.

Tyttö ja tytön täti-ihmiset.

5 comments

 1. ande

  Oi, olet onnekas! Itse olen saanut kuulla lähes kaikilta, miten huono äiti olen kun en imettänyt kuukautta pidempään.. Jos maitoa ei tule ja/tai lapsi ei rinnalta halua syödä niin so what! 🙂 

  Mutta pakko sanoa, että on kyllä todella suloinen ja pieni tyttö! Sitä aina miettii, että onko meidänkin nakki ollut joskus noin pieni! Ihana 🙂

 2. Emmi Nuorgam

  Oikeesti? Voi ei! Sympatiapisteet kyllä täältä sulle.

  Eilen sen tajusi miten pikkunen toi on, kun se makoili muutaman parivuotiaan seurassa. Ton pää oli niiden posken kokoinen! 😀

 3. Minttumaaria

  mieltä ylentävä, mielialaa kohentava/parantava. Hmm.. on vähän ylevän kuulosta on kyllä.

   

  terv. nimimerkki besserwisser

   

  p.s. no on vauvakin ihan älyttömän söpö! Ja mekko tosi kiva!

 4. Papyli

  Ei se imetys hyvää äitiä tee! Hyvä kuulla, että fiilis on parempi 🙂

 5. Vierailija May (Ei varmistettu)

  Ihana ihana postaus! Mahtavia kevätpäiviä sinne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *