Myydään: 2 x Bravado Silk Seamless -imetysliivit

Kokeillaanpa tätä kautta ennen kuin laitan liivit Huuto.netiin. Eli myyn kahdet Bravado Silk Seamless -imetysliivit pakettina, värit Luumu & Ivory. Liivejä on käytetty noin 2 viikkoa ja kummatkin on pesty viitisen kertaa – voisin luvata kunnon olevan jopa uudenveroinen. Hintapyyntö 2 liivien paketille on 45€ postikuluineen, kun yksien liivien ovh-hinta Suomessa on 49,95€. Mutta mitkä ihmeen Bravadot?

Itse törmäsin Bravadoihin ensimmäisen kerran oman blogini kommenteissa, kun useampikin kanssabloggaaja intoutui niitä kehumaan. Nopealla guuglettamisella löysin Bravadoista ainoastaan positiivisia kokemuksia ja ostinkin omani edes kokeilematta muita merkkejä. Liivit ovat kokoa L ja normaali kuppikokoni on liiveistä riippuen 80F/G. Ympärysmitaltaan minulle sopivin Bravadon koko olisi ollut M, mutta kuppi ei noissa riittänyt, joten ostin L-koon. Liivit ovat todella mukavat päällä, mutta ympärysmitta olisi minulle saanut olla himppasen napakampi. Tästä syystä myynkin liivit, sillä kaipaan tavallisten liivien antamaa tukea (ja rintapumpun käyttö onnistuu ilman imetysliivejäkin). Hieman isommalla rinnanympäryksellä liivi on varmasti oikein napakka ja tukeva. Bravadon oma mittataulukko tässä:

Valmistaja itse kertoo liiveistä seuraavaa:

Bravadon The Body silk seamless imetysliivi on pehmeää materiaalia, joka mukautuu ihoon täydellisesti. Liivissä on irroitettavat pehmeät toppaukset. Pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta liivi palautuu pesussa entiselleen.

Tässä liivissä on samat ominaisuudet kuin huippusuosituissa Bravadon Original imetystopeissa ja yöliiveissä, eli liivi on loistava rinnoille, joiden koko vaihtelee imetyksen aikana.

Koska kokoja on vain neljä, oikea koko on helppo valita jo raskausaikana. Joustavuutensa ansiosta liivi sopii hyvin ensiliiviksi synnytysosastolle. Tarvittaessa se joustaa ainakin yhden/kahden kuppikoon verran.

The Body Silk Seamless -imetysliivin ominaisuudet:

 • Muotoiltu saumaton liivi irroitettavilla toppauksilla.
 • Toppausten ansiosta nännit ja liivinsuojat eivät näy.
 • Antaa hyvän tuen eikä näy vaatteiden alta.
 • Muuttuvaan kehoon sopeutuva, mukautuu kasvavan rinnan kokoon ja vartalon muotoon.
 • Helpot imetyslukot, jotka mahdollistavat koko rinnan paljastamisen imetystä varten.
 • Ohuet, pehmustetut ja säädettävät olkaimet.
 • Vain neljä kokoa, joten liivinhankinta ei voisi olla helpompaa
 • Mahtava liivi raskauden ajalle, jolloin rinnan koko vaihtelee ja rinnat voivat olla arat.

Vilpittömästi voin allekirjoittaa kaikki valmistajan lupaukset ja Bravadot pesivät esimerkiksi henkkamaukan imetysliivit 100-0. Sikäli kun beibillemme joskus siunaantuu sisaruksia, jotka suhtautuvat imetykseen hieman kärsivällisemmin, aion palata Bravadoihin. Nyt kuitenkin paluu Freya Lingerien ihanaan maailmaan.

Kuvat: bebes.fi

Referenssikuvien liivien väri myynnissäkin oleva Ivory

Jos et uskalla tähän kommentoida myyntihalujasi, saa minuun yhteyden myös sähköpostilla emmi.nuorgam(at)gmail.com.

7 comments

 1. Katie

  No kas. Ostin just samankokoiset mustat Bravadot, ja kyllä on mukavat… Onko toi luumu tumma violetti vai enemmän pinkki? Jos ei kukaan muu niitä kaipaa, mä voisin ostaa pois kuleksimasta.

 2. Emmi Nuorgam

  Luumu on sellainen tumma violetti, fuksian olisin ottanut, mutta silloin ei saanut.. 

  Tsekkaa nyt ensin, että minkä hintaisia noi siellä teillä on, ettei tää suomihinta oo ihan ryöstö sulle! 😉

 3. Katie

  Yhdet liivit maksaa täällä näköjään £26 – 30, joten halvemmaksi tulisi jok tap… (Onpas toi Suomen ovh kyllä korkea!) Voin kyllä tällä kertaa maksaa lisäpostikulut Englantiin. 😉 

  Mutta katsotaanko taas muutama päivä, josko noita haluaisi kukaan muu? Jos ei, ostan pois, kun meinasin jossakin vaiheessa jok tap käydä hakemassa ainakin toisen parin. 

 4. Emmi Nuorgam

  Näin tehdään! 🙂

   

 5. Katie

  Hei mites haluat tehdä noitten rintsikoitten kanssa? Josset ole saanut vielä muille myytyä, mulle yhä kelpaisi. Sulla taitaakin olla jo meiliosoitteeni, jossa voidaan sopia lähemmin?

  Mä muuten mainitsin sut yhdessä tämänpäiväisessä kommentissani täällä. Ajattelin vain mainita, ettei jää häiritsemään, loukkaannuinko kenties siitä karvoituskommentista; en tietenkään! 🙂 Itse asiassa mäkin yllätyin, miten ihmiset avautuivat kommenteissa – olin etukäteen kuvitellut saavani ehkä pari ”yyh, ei mua ainakaan kiinnosta mitä sairaalassa alapäästäni ajatellaan” -kommenttia, ja that’s it. Mutta ilmeisesti rempseille suomalaisnaisille aiheesta puhuminen ei ole ongelma eikä mikään! 🙂

 6. Emmi Nuorgam

  Laitan sulle mailia! Ja siis täsmennän, että ei sun aloituskirjoitus ollut liikaa, vaan eräänkin kommentoijan violetit karvat. Sen enempää en edes lukenut! 😀

 7. Katie

  Tirsk! Joo, olihan se avartavaa lukea niitä kommentteja! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *