Talvi yllätti kotipuutarhurin

Eilen nukuttaessani tyttöä ulos oli aikaa tutkailla talven takapihallemme tekemiä tuhoja. Aika pian kuitenkin selvisi, että tuhot eivät olekaan talven aiheuttamia, vaan ihan puutarhurin omasta laiskuudesta johtuvia. Talvi nimittäin yllätti viime syksynä yrttipuutarhurin..

haravoijan..

ja tomaattitarhurin.

Vähimmässäkään määrin haravointi- tai rikkaruohonnyppimishammasta ei kolota, mutta pakko kai se on toimeen tarttua. Mitähän tuolle yrttilaatikolle pitäisi tehdä? Osa noista viime vuoden yrteistä on monivuotisia, eli jos nyt revin ton roskan sieltä pois, niin alkaakohan sieltä sitten kasvaa yhtään mitään nyt tänä kesänä? Oliskohan parasta vaan repiä kaikki pois ja istuttaa uudet, eikä edes yrittää pelastaa viime kesän taimia?

Mutta ei mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Kevään ensimmäiset krookukset ovat täällä!

5 comments

 1. Vierailija-Ilona (Ei varmistettu)

  Mä voin tulla talkoisiin!

 2. Vierailija-Ilona (Ei varmistettu)

  Mä voin tulla talkoisiin!

 3. Nāiádes

  Uu mäkin!
  Joka tapauksessa on tultava kesällä sinne pihaan istuun ja tyydyttään mun piha-himoa.

 4. Nāiádes

  PS. Haravointi <3

 5. Emmi Nuorgam

  Haravoimaan saa tulla ihan ens viikolla, ei tartte kesään saakka odotella! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *