Tukkajuttuja

Eilinen morsiuspukukeskustelu lähti vähän sivuraiteille, kun A. Sinivaara linkkasi oman pornokaupasta ostetun hääpukunsa ja ennen/jälkeen Kalifornian -kuvansa keskusteluun. Etsin FB:stä kuvia omasta muuttuneesta kuontalostani ja ajattelin jakaa löydökseni nyt teidänkin kanssa, koska A. olen näköjään joskus ollut todella nuori ja nätti ja B. tukkamuutokset on aina mielenkiintoisia. Kaikista (vuoden 2006 jälkeisistä kuontaloista) on itseasiassa kiittäminen (?) blogissakin vilahtanutta kummitätikaasokampaajaparasystävää, joka on ollut aika korvaamaton tapaus jo kauan. Itseasiassa ensimmäiset yhteiset kuvat on 7-vuotissynttäreiltäni, jolloin minulla oli maailman rumin otsatukka-polkkatukka-pottatukka-kampaus. Mutta nyt, vuoden 2002 hiusmuotia a la teiniemmi. Uskaltaisitko itse katsoa kuviasi?

Luojalle kiitos enää ei ole vuosi 2002. Katsokaa nyt noita kulmakarvoja! Ja kenkiä! Ja aurinkopuuteri/valkoinen luomivärikomboa..

2003 pääsin ripille, sain lahjaksi Mallorcan matkan ja otin pikkuletit. Virhe.

2004 EVVK

2006 tukka on ollut oranssinruskeanvaalennettu ja katse hyvin sumea.

2007 olin aika simpsakka tapaus!

2008 pyrin lentoemänn.. kaupunginvaltuustoon ja olin Uskottava Ehdokas.

Ja vaalien jälkeen luovuin Uskottavasta polkkatukasta.

2009 plondi tuli taloon. Näytin kuulemma Sirpa Pietikäiseltä.

2010 plondi ei osannut päättää olisiko plondi vai ei, mutta keesi alkoi ahdistaa..

..joten plondi palasi takaisin tuttuun ja turvalliseen mustaan ja lähti Nyyjorkkiin niin että tissiliivien olkaimet vaan viuhui!

Musta ja lyhyt se onkin sitten ollut tovin, paitsi että 2012 testattiin pinkkejä latvoja (ei toiminut).

Ja vihdoin vuonna 2013 kuvioihin tuli äitiyslomatukka, eli neljän sentin tyvikasvu ja muodikkaat niskavillat.

Näiden kuvien innoittamana onkin hyvä suunnata Saaran nahkatuoliin, pyytää kahvia maidolla (ei lusikkaa) ja ihmetellä uusimmat juorulehdet läpi. Kyllä, arvasitte oikein: äitiyslomalaisen tyvikasvu piilotetaan tänään ja tilalle tulee Normaalin Ihmisen Normaali Tukka!

Ta taa!

10 comments

 1. heta margareta

  Ei, en todellakaan uskalla katsoa omia tukkakuvia. On ollut vaaleaa, punaista, violettia, mustaa, valkoista, sitten taas punaista, mustaa ja nyt yritän lopettaa koko värisirkusta (oli vielä pari viikkoa sitten samanlainen kun toi 2006 tukka :))) ja antaa hiusten kasvaa.

 2. Emmi Nuorgam

  Mulla on kans ollut violetti ja punainen, mutta niistä ei FB onneksi tarjoa todistusaineistoa. Huh huh.

 3. heta margareta

  Ainiin, oli mulla myös sellanen koneella ajeltu lyhyt tukka kun menin 14-vuotiaana revityissä farkuissa kampaajalle ja mulla ja uudella kampaajalla oli joku kommunikaatiokatkos. Äiti itki, koska näytin kuulemma ihan rekkikseltä. Opettelin meikkaamaan aika nopeasti.

 4. heta margareta

  Ja sitten kun se kasvoi, pidin pitkään hiuksia kahdella jättinutturalla takaraivo-pään sivu -akseleilla. Samaan aikaan kun kuljin villatakissa ja pitkissä hameissa ja…

 5. Pihlis (Ei varmistettu)

  Seuraavaksi voisit tehdä meikkikollaasin, harmittaa vaan kun meidän vesiväriluomiväri-silmämeikeistä ei taida olla kuvan kuvaa..en ymmärrä mikä siinä oli niin kamalaa, kyllä kirkas vihreä ja violetti sopi kummallekin niinku nenät päihin 😉

 6. Nāiádes

  Mulla on edelleen ruskea ja kirkkaan vihreä ne värit, mitä ei ole päässä koskaan ollut : D Saas nähdä miten tää mun hiustenkasvatusprosessi etenee, kai mä taas kohta luovutan ja istun Saaran tuoliin ja sanon: ”Tee jotain.”

 7. Vierailija (Ei varmistettu)

  Minusta tuo valtuustoehdokaskuva oli kaikista paras! 🙂 Näytät siinä kauniilta ja tukka on aivan ihana 🙂 Mutta mä oonkin tämmönen ´tätityyli-tylsimys´ eli tykkään semmoisesta siististä, huolitellusta, klassisesta tyylistä jossa ei paljo revitellä 😀
  Ja ylläri ylläri mun hiushistoriassa sitte onkin aika tasaista pitkää 😀 Ja värikin on pysynyt vaalean ruskeassa, kerran oli tosin vähän tummempi ruskea ja otsis, oho 😀

 8. Raks (Ei varmistettu)

  Vierailija klo 18.55 siis mun kommentti 😉 (edelleen voisi rekisteröityä 😀 )

 9. Emmi Nuorgam

  😀 Toi polkka oli kyllä kiva, mutta meikäläisen hiuslaadulla aivan sairaan työläs. Fööni ja suoristusrauta joka aamu – ei enää edes villeimmissä unelmissa!

 10. Raks (Ei varmistettu)

  Huh, työlästä todellakin…Vaikka oishan se itelläkin tarpeen tehä jotain vähän enemmän tän tukan kanssa kuin pitää kiinni sitä joka päivä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *