Sitruunapasta 3.0

Tämänpäiväisen sitruunapastareseptin löysin itseasiassa Kaikki mitä rakastin-Eevan Hesariin kirjoittamasta Kauhaa & rakkautta -blogista. Avasin blogin eilen sillä ajatuksella, että kauppalappuun kirjoitetaan kahden seuraavan kunnon ruuan reseptin raaka-aineet ja näin listalle päätyivätkin haukipullat ja lohipasta. Itse en ollut haukipullien suurin fani, mutta miehestä nekin olivat hyviä, joten voin kai sitäkin reseptiä suositella. Sen sijaan sitruunainen lohipasta oli, kuten Eevakin lupasi, aivamparasta! Kaikessa yksinkertaisuudessaan sitruunainen lohi-ranskankermapasta pääse sille kuuluisalle sairaannopeatarkiruuat -listalle. Tai kai sitä pitäisi kutsua sairaannopeatarkipastat -listaksi, kun listalla toistaiseksi on vain pastoja..

Sitruunapasta 1.0 & 2.0 täällä.

Tää blogin kirjoittaminen on nyt muuten vähän raskasta siitä syystä, että mäkkivanhukseni alkaa todenteolla vedellä viimeisiään, eikä kuvien lisääminen iPadillakään toistaiseksi onnistu. Ratkaisua etsitään.

***

Ja vielä hetki olkaa hyvä..

4 comments

 1. Nälkäinen (Ei varmistettu)

  Tainnut jäädä tuo resepti laittamatta.
  Eipä myöskään Google osannut kertoa samantaipaisen näköistä ohjetta kun näyttää olevan sinulla tomaattiakin tuolla lohen joukossa ellen ihan väärin katsonut =)

 2. nälkäinen (Ei varmistettu)

  Huijaapas kuvat sitten paljon! Ei ikinä uskoisi että sama resepti. Siinä missä sinun annoksesi näyttää järjettömän herkulliselta tuo linkin takainen on joku ”kermainen perheen äidin pikainen makaroonimössö”.
  Lisäksi väitän edelleen että tässä sinulla olisi ihan selvästi noiden keskimmäisten basilikan lehtien välissä tomaattia näkyvissä =)

  1. Emmi Nuorgam

   Se on lohen paistopinta.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *