Se paras vinkki Ravintolapäivään

Hoi Pirkanmaalla asustavat! Huomenna on Ravintolapäivä ja *kröhöm* erinäisistä syistä joita ei varmaan kellekään tarvitse eritellä jäi tämän Ravintolapäivän täsmävinkit nyt julkaisematta. Yhden kuitenkin jaan ja se on juuri sinulle, joka

rakastat ruokaa
pidät eläimistä
haluat viettää lauantaipäivän kotieläintilalla

Nimittäin se samainen Pihlajamäen Kotitila, jolta se meidänkin kummikana on, tarjoilee huomenna suussasulavan lähiruokabrunssin

Saimme keväällä mahdollisuuden vuokrata Tuomarlan vanhan kivinavetan puolikkaan ja tuottaa ruokaa omaan pöytäämme. Vuokraisäntämme, Heimo, lainaa kotiaan ja kannamme vanhaan kivipirttiin yltäkylläisen brunssimme.  Sylvi ja Vieno -kuttujen sekä Ilmestys-lapinlehmän maidosta jalostuu leivonnaisia sekä jälkiruokia. Kanalan rouvat sekä viiriäiset pyöräyttävät tuoreet munat. Pateisiin ja piiraisiin on korjattu kani-, kalkkuna- ja viiriäistarhan satoa. Lisäksi hyödynnämme myös paikallisten tuottajien raaka-aineita ja suosimme lähiruokaa.   Meidän ruoalla on tarina ja halumme sen kertoa!

Viime vuonna samat henkilöt järjestivät luksusbrunssin, josta kirjoittelinkin vanhan blogin puolelle, ja sen perusteella laitan vaikka pääni pantiksi, että tänne lähtemistä et tule katumaan!

 

Sormet ja varpaat ristiin, että sääennusteet ovat väärässä ja huomenna saadaan sittenkin ihana aurinkoinen keli!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *