Deitti-ilta: katuruokaa ja grillihampurilaisia

Tänään vietiin Hilda mummille kylään ja pussailtiin kaupungilla niin, että vähän korvia punottaa! Kansallisen hampurilaispäivän kunniaksi haettiin burgervermeet Kauppahallista ja poikettiin nopealla hiukopalalla Tampereen ensimmäisessä ja ainoassa katuruokapaikassa, Don Tacossa. Don Tacon perustajat Pekka ja Julio kyllästyivät siihen tamperelaiseen tex-mexiin, jota amarillot ja pantsovillat tarjoilee ja Hämeenpuiston tacokärrystä saa nyt aitoja meksikolaisia tacoja. Ja voi että, miten hyviä meidän sormin nautiskelemat liha-juusto-guacamole-salsa asada & kana-bandera salsa-mango habanero-tacot olikaan! Tacokärrystä saa ostettua yksittäisten tacojen lisäksi myös kolmen tacon tacosettejä nachoineen ja kastikkeineen kaikkineen ja aivan varmasti palataan kärrylle myös lounaalle. Mahtavaa, että Kauppakadun La Fondan lisäksi Tampereelta saa nyt myös lisää autenttista meksikolaista ruokaa – iso peukku! (Tacokärrylle kannattaa muuten varata käteistä rahaa mukaan, sillä kortilla kärryllä ei voi maksaa.)

Kyselin aamulla vauvan varpaiden pusuttelun ohessa facessa hampurilaisvinkkejä, mutta villien aasialaisten burgerireseptien selailun jälkeen päädyttiin kuitenkin ihan perinteisiin purilaisiin kunnollisine pihveineen ja juustoineen – purilaisten kanssa on syytä välttää liikaa kikkailua. (Satun ehdotus kreikkalaistyyppisestä hampurilaisesta tosin vähän kiehtoo – millaisellahan leivällä se kannattaisi tarjoilla..?)

 

Ja koska päivän teema oli ihanat miehet, ilta päättyi James Bondin seurassa. Ei hassumpaa – tähänhän voisi vaikka tottua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *