Rakas Lily!

Muistatko vielä meidät, vanhat ystäväsi? Meidät, joilla ei ole hienoja juoksulenkkareita, gojimarjasmoothieita, neonvärisiä tukkia tai vitivalkoisia koteja? Meitä tavallisia ihmisiä, joilla on keskenmenoja, rintasyöpiä, lasten ensimmäisiä hymyjä ja kurkkua kuristavia koti-ikäviä? Meitä, jotka emme ole kyllin trendikkäitä päästäksemme etusivulle.

Se ei meitä haittaa, me kyllä pääsemme sen yli. Mutta rakas Lily, korjaathan pian kaiken sen, jonka vuoksi me sinulle sisältöä tuotamme vailla pennin pyörylää. Sen, miksi me olemme kanssasi ystävystyneet ja miten meistä on niin läheisiä tullut. Sen, mikä on meille aiemmin niin kovasti iloa tuonut, keskusteluja herättänyt ja joskus vähän vihastuttanutkin.

Rakas Lily. Nyt vittu oikeasti.

 

9 comments

 1. Anna-Reetta

  Fiilikset on täsmälleen samat. Itse näytin pari päivää sitten avoimesti kesoa tälle ”ihanalle” uutuudelle. ♥

 2. Emmi Nuorgam

  Haha. Nyt näen, että Anna-Reetta on kommentoinut tätä, mutta en näe itse kommenttia. Ei voi olla todellista. Mä menen nyt nukkuun, tulkaa ihmiset maanantaina mun kans kahville (kts. edellinen postaus!), niin päivitetään kuulumiset ihan IRL. Tästä ei nyt ainakaan tuu mitään.

 3. MariWLZ

  Onneksi täällä ei ole bugannut oikeastaan ollenkaan, mutta ärsyttävintä tässä uudistumisessa oli tämä pienenpien blogien näkyvyyden vähentyminen. Etusivu on täynnä vain suositeltuja blogeja :/

 4. Dalmi

  Mulla kaikki Lily-sivut latautuu todella hitaasti, siis todella.Voin melkein kuulla miten good old lankapuhelinmodeemi alkaa kohta rätisemään ja vinkumaan. Tosin sekin tais ladata nopeemmin.

 5. sanumaria

  Mulla näyttäis nyt toimivan noi kommenttien ilmoitukset ja seuratut-sivu (vihdoin, ei tarvi enää yrittää päästä tänne googlen kautta). 

 6. Katie

  Vieraskirja ei näytä toimivan vielä, joten tiedotan tätä kautta, että olen muistanut sua Emmi haasteella! 🙂 

 7. Ella F.

  Tää on ehkä paras postaus ikinä. Olet todella oikeassa. 

  1. Emmi Nuorgam

   Siis tätä mä miehellenikin yritän koko ajan sanoa – mä olen todella harvoin, tuskin koskaan, väärässä!

   1. Ella F.

    Kun ne äijät ei vaan aina ota onkeensa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *