Terdelle?

Koska juttu jäi aivan kesken maanantaina, oli puhetta, että ensi viikon lopulla koitettaisiin valloittaa joku Helsingin terassi (kahvi on sou läst siisön ja kaikki kaipaa lomaa lastenhoidosta). Tulen taas pääkaupunkiseudulle ja mulle sopii kumpi tahansa, perjantai tai lauantai – mites teille muille? Olispa kiva nähdä uudelleen!

9 comments

 1. phocahispida

  Hö höh! 
  Me ollaan to-la laivalla. (Tukholmaan!)
  Olkaa riehakkaina terassilla, minä yökkäilen viikonloppuna kaiteen yli vain jos laiva keinuttaa liikaa.

 2. Kristaliina

  Pysyn kuulolla ja katson, että pääsenkö lipeämään mukaan 🙂 Eli niin kuin tuolla mun tontilla vastasinkin, mulla on tosiaan siskontyttö Helsinki-vierailulla koko viikon… Mutta katson, menisikö aikataulut niin, että pääsisin lipeämään – tai edes moikkaamaan vaikka siskontytön (12v) kanssa 🙂

 3. Ella F.

  Helou, kumpikin parempi/pahempi. Eli ei mitään suuria suunnitelmia, mutta olen kokemuksesta huomannut, että pienempien kotikatastrofien selvityksessä tarvitaan aina äiti. Mutta periaatteessa kumpi vaan 🙂

 4. Tommi K

  Moro, jos valitset(te) perjantai-illan, voisin ehkä ehtiä sanomaan, että terve 🙂

 5. Nonariina

  Uuh, terdelle joo! Ens viikon pe ja la on vaan mennyttä jo 🙁 Meillä on kaverin häät joissa olen koristelu-vastuussa, joten la menee häissä ja pe-ilta koristeita ja viime hetken järjestelyjä tehdessä. Hittolainen!

 6. Iksu

  Oi haluaisin niin kovasti mukaan! Vielä en osaa sanoa pääsenkö.

 7. Liv

  Hei mekin halutaan joskus mukaan! Mut siis nimen omaan me, en saa kovin helposti muksua hoitoon, et terdet jää kyllä välistä, mut meille saa huikata jos on jotain ihan perustreffejä puistoon tai muuta kivaa 🙂 

 8. Emmi Nuorgam

  Littipeukku kaikille innostuneille (ja harmittavaa, kun niin monella on jo menoa)! Nyt mullekin selvis, että mulle olisi parempi lauantai, eli meinaako näistä tulla nyt vaan mun ja Ellan terdet? 🙂

  1. Iksu

   Mä voin ( = haluan) tulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *