Huhuu? Onko siellä ketään?

No on! Tavallaan. Poden jotakin mieskesäkateutta, enkä saa aikaiseksi kirjoittaa, kun mun aamupalat on ihan tavallisia, ajatukset sitäkin tavallisempia ja Lilyn FB-feed täyttyy vaan säkenöivistä hyvinvointijuomista, aamupaloista ja kukka-asetelmista. Joskus juhannuksen tienoossa koitin kirjautua Lilyyn, mutta epäonnistuin ja pidin sitä merkkinä korkeammilta voimilta: pidä lomaa, äläkä tule tänne alemmuuskomplekseilemaan. Ja näin olen tehnytkin!

Mitä tässä viime viikkojen aikana sitten on puuhailtu?

Miehen kesäloma vietettiinkin juhannuksen sijaan kokonaan mökillä, ja siellä juhlittiin mm. meidän kihlajaispäivää. Lisäksi sain maailman upeimman kihlajaispäivälahjan (ensimmäisen ja viimeisen, luullakseni). Hääpukuprojekti on edennyt, ja tänään kävin ensimmäisessä sovituksessa. Puvusta tulee ihan s a i r a a n hieno, enkä kadu tätä viime tippaan jättämistä enää ollenkaan. Pihan kurkkuvauvat kasvaa, vauva oppi nauramaan, kesäloma jatkuu ja kaikki tämä päivittyy kuvina sinne blogin facebook-sivulle, kun en saa aikaiseksi tänne kirjoittaa. Kun se tietokonekin on rikki, ja mun Hay Day -farmi kaipaa emäntäänsä ja ulkona paistaa aurinko jajajaja….. Kyllä te tiedätte.

Että musmus ja puspus vaan! Palaan kyllä. Jahka ehdin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *