Polttarit

Niin kuin jossain vaiheessa lienee jo käynyt ilmi, niin tykkään ystävistäni ihan hullun lailla. Kutakuinkin sama porukka onnistui keväällä yllättämään ihanilla babyshowereilla ja nyt menin lankaan jo toisen kerran tänä vuonna. Mun on pakko alkaa skarppaamaan!

Kuten jo eilen paljastinkin, niin torstaiaamu ei ollut niitä meikäläisen elämän parhaita; lapsi valvotti yön, aamukahvit jäi pannuun (tai siis itseasiassa hävisi parempiin suihin sillä välin kun puin päälleni), olin Helsingin reissusta edelleen vähän väsynyt ja tarkoitus oli vain makoilla koko päivä. No, vähänpä tiesin. Kun yhdeltätoista laitoin lapsen takapihalle nukkumaan, rymisteli sinne hetken perästä osa polttariseurueesta jallupullon kanssa. Kun tajusin, että kaikki ne ihmiset eivät varmaan sattumalta osuneet pihalle samaan aikaan, pääsi suusta pari voimasanaa. Keräsin kuitenkin itseni, otin pitkän huikan pullosta, pakkasin tavarani ja istahdin autoon. Määränpää oli tuntematon – ainakin hetken, ennen kuin lörpöttelijäkaaso lipsautti minne oltiin menossa.

Ja minnepä muualle, kuin Huittisten seurahuoneelle, eli tuttavallisemmin Sekelle. Yksi ystävistäni piti tämän viikon pop-up-ravintolaa Huittisissa, eikä muuten olisi päässyt osallistumaan juhliin lainkaan. Ja oikeastaanhan sillä ei olisi ollut mitään väliä, että missä juhlansa viettää, kun on vaan tärkeät ihmiset ympärillä. Ja vaikka ehdottomasti oli sovittu, että kaikki nolaushommat jätetään muille, niin hiukan nöyryytystä ohjelmasta löytyi kuitenkin: flairtendingiä vaativalle yleisölle. Eikä kuulkaa ole niin kauheen helppoa liikuttaa käsiä eri suuntiin samaan aikaan! Motoriikkani lienee äitin peruja..

Jostain syystä mun ei annettu liekittää..

Drinkkihommien jälkeen käytiin syömässä Ravintola Wanha Wpk:ssa, joka tarjoili oikein kelpo lounasruokaa. Ja juomaa.

..josta päästiin itse asiaan: Huittisten Ladun hirsimökille saunomaan, juomaan ja syömään. Sain myös lahjoja, Juuson erotiikkashow’n, 35-vuotiasta shampanjaa, spermanhajuisia kasvonaamioita ja uskomattoman määrän naurua. Yöllä pakotin vielä kaikki lähtemään Sekelle tanssimaan – ja mehän tanssittiin! Tämä äitiys on saanut musta erikoisen humalassa tanssivan naisen esille.

 

Ja kuulkaa, meillä oli sitten niin lystiä, että vieläkin sattuu poskiin! Vitsit että mä tykkään mun tyypeistä.

2 comments

  1. A. Sinivaara

    Nauran täällä noille viimeisille metsäkuville 😀 Ihan ykkösiä!

    1. Emmi Nuorgam

      Me ollaan! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *