Bannerihommia

Koska jokaisella Vakavasti Otettavalla Bloggaajalla on tietysti Vakavasti Otettava Ulkoasu, pyysin ystävääni Kiikiä suunnittelemaan blogilleni uuden bannerin niiden Instagram-näpsyjen sijaan. Ja ai että, miten hieno siitä tulikaan!

Kiiki on samalla meikäläisen luottograafikko. Kiiki opiskeli TTVO:lla samaan aikaan kuin minä, ja on siitä lähtien tehnyt kaikki nettisivuni, kuntavaali- ja opiskelijakuntavaali-ilmoitukset, mainokset, bannerit, kutsut ja nyt viime aikoina meidän häiden visuaalisen ilmeen ja kutsut, ohjelmat jne. No siis KAIKEN mitä mulle on koskaan tarvinnut tehdä. Parasta Kikkelissä on se, että voin vaan sanoa, mitä tarvitsen ja hän toteuttaa aina tismalleen sen mitä halusinkin, vaikka en osaa antaa oikeastaan mitään speksejä. Että jos sie tarviit kunnon graafikkoa, niin täs siulle on sellanen: Kiikin Portfolio.

5 comments

 1. Kiiki (Ei varmistettu)

  Kiitos ihana Emmi <3 Sä se sitten olet vaan niin helppo, aina varma ja ihana asiakas 🙂

 2. Katie

  Hieno! 🙂

 3. tiiti

  Hieno on! (ja mää tykkään myös tuosta lempinimestä Kikkeli :D)

 4. A. Sinivaara

  Ooo… komea! Toinen graafikon renttu täällä nostaa hattua!

  1. Kiiki (Ei varmistettu)

   Kiitos paljo kaikille 🙂 Emmille on aina yhtä ihana tehdä hommia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *