Häästressi(tön)

Ihana Miisakaasohan tästä ehti jo tänään bloggaamaankin, mutta tämän päivän agendalla oli siis hääaskartelua. Olen jo muutamaan kertaan maininnut olevani ehkä maailmankaikkeuden surkein askartelija (ja se muistettiin tänäänkin mainita aika moneen kertaan), joten kutsuin ystäviä kylään, pyöräytin Sunnuntain valmisjauhoseosmuffineita (en suosittele), tilasin Kotipizzaa (suosittelen) ja kerroin, mitä olin koristelujen suhteen ajatellut.

Samalla koitettiin vähän lievittää Miisan stressiä, pohtia mitä toinen kaaso laittaisi päälleen ja millaiset korut voisin itse hankkia. Samalla kertasin häiden todo -listaa ja totesin, että kaikki muu on tehty, paitsi hääkakku tilattu (no tilasin sen siinä sitten sivussa), plaseeraus tulostettu (valmis se on, mutta jostain syystä padilta en pystynyt tulostamaan sitä), dagen efter -brunssin menu mietitty (eiköhän illalliselta jotakin jää närpittäväksi) ja vanhat lakanat etsitty terassin pöytäliinoiksi (ensi viikolla kangaskauppaan). En tiedä olenko ihmisenä keskimääräistä stressittömämpi (tuskin), mutta ehkä ammatista on näiden juhlien suunnittelussa ollut jotakin hyötyä. Budjetissa ollaan ja aikataulu pitää – vaikka sitä kyllä todella harvoin töissä tapahtuu!

Ei sillä, en aio nuolaista ennen kuin tipahtaa, sillä 2 viikkoa on kuitenkin 2 viikkoa ja taivas voi yhtäkkiä tippua niskaan. Mutta siihen saakka keskityn pysymään housuissani – meille tulee niin hiukeet bileet, etten millään malttaisi odottaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *