Testaa, onko vauvakuumeesi todellinen!

Vauvan tulemiseen ei muka voi koskaan valmistautua. Katinkontit, sanon minä! Kokosin tähän jokaisen vauvakuumeilijan check listin, joka kannattaa suorittaa huolella. Jos vielä tehtävien suorittamisen jälkeen haluat vauvan, voit alkaa luottaa varmoihin päiviin tai ajatella, että ei kai se nyt kerrasta natsaa. Siihen saakka, muista se ehkäisy. M u i s t a.

 1. Laita illalla kello herättämään kahden tunnin välein. Kolmannella herätyksellä nouse ylös, sillä olet nyt nukkunut riittävästi. Seuraavana iltana laita kello herättämään tunnin välein ja nouse kuudennella herätyksellä. Toista sarjaa vähintään kuukauden ajan. Extremeversio: käytä herätyskellon sijaan palovaroitinta, jonka patterit ovat loppumassa.
 2. Vessaan mennessäsi  soita jollekin. Pidä puhelinta korvalla koko vessatoimituksen ajan. Puhelimeen ei tarvitse puhua – pointti on siinä, että joku toinen on vain läsnä. Menettele näin myös kakkoshädän kohdalla. Extremeversio: puhelun lisäksi laita herätyskelloja ympäri asuntoa soimaan puolen minuutin välein.
 3. Tee viikkopeseytymislista, jossa jokaiselle päivälle merkitään yksi kauneudenhoitorutiini: hiustenpesu, hoitoaine, kasvojen kuorinta, sheivaus, kulmien nyppiminen jne. Toteuta listalta kuitenkin vain yksi rutiini viikossa. Extremeversio: muista harjata hampaat joka päivä.
 4. Muistele kouluaikojen vaikeinta oppiainetta. Tehtävänäsi on opiskella ainetta mandariinikiinaksi ja lopulta suorittaa aineen ylioppilastutkintokoe niinikää mandariinikiinaksi. Extremeversio: opiskele ainetta puolisosi kanssa.
 5. Hanki ulkomailta katukoira ja opeta se istumaan, kierimään ja antamaan tassua. Extremeversio: hanki ulkomailta kojootti ja opeta se sisäsiistiksi.
 6. Leikkaa ja liimaa äitisi kasvokuvia ympäri makuuhuonetta. Tämän jälkeen yritä olla ”sillä tuulella” ja ylläpitää romanttista suhdetta puolisoosi. Extremeversio: leikkaa ja liimaa myös anopin kasvokuvia sängyn viereen.
 7. Opettele syömään kaikki ruokasi kylmänä ja yhdellä kädellä. Ravintolaan mennessä syö ruokasi eri aikaan kun kaikki muut. Tee annosvalinta sen perusteella, mikä maistuu parhaalta kylmänä. Extremeversio: syö kylmää kesäkeittoa haarukalla samalla, kun teet kyykkyjä.
 8. Osta kokoinen lohi ja valmista se illalliseksi. Vie perkuujätteet kylpyhuoneeseen ja anna olla siellä viikko ennen kuin siivoat. Extremeversio: osta joka viikko uusi kala.
 9. Siivouksen jälkeen pyydä puolisoa tai ystävääsi tiputtelemaan lattioille appelsiinimehua ja hilloa. Lisäksi Maksa naapurin penskoille siitä, että he käyvät kerran päivässä repimässä alas kaikki tavarat, jotka irti lähtevät. Extremeversio: älä siivoa.
 10. Osta 80 kangasnenäliinaa ja pese, ripusta ja viikkaa ne päivittäin. Extremeversio: osta 30 valkoista, 30 mustaa ja 20 kirjavaa vaatetta ja toimi niiden kanssa samoin.

Ja nyt, tärkeintä tehtävien suorittamisessa on tehdä ne samaan aikaan. Aloita ykkösestä ja suorita kaikki tehtävät kuukauden sisään. Älä huijaa! Ja jos tehtävien suorittamisen jälkeen olet edelleen sitä mieltä, että bring it on! niin onnea vaan. Itsepähän kerjäsit. 

17 comments

 1. phocahispida

  Muuten loistava, mutta …Siis missä on kaikki kakkajutut? 
  Joku tyyliin siivoa kaverisi 30 kiloisen koiran ripulisotkut vapaaehtoisesti tämän asunnosta kolmen päivän ajan voisi olla hyvää siedätyshoitoa…

  1. Emmi Nuorgam

   Päivitetty! Olin julkaissut jonkun väärän luonnosversion….

 2. Ella F.

  Todellinen bootcamp! Jos tästä tulisi tosi-tv -versio, niin katsoisin.

  1. Emmi Nuorgam

   Pitäisköhän ehdottaa jollekin tuotantoyhtiölle. Kyllä mäkin nimittäin katsoisin! 😀

   1. phocahispida

    Ehdota! 😀

   2. Ella F.

    Joo ehdota! Kerrankin tulis telkusta jotain todella viihdyttävää 🙂

 3. Kristaliina

  Hihihihi mä en saa edes kirjoitussanottua mitään, kun naurattaa niin paljon 😀 Loistavaa!

  1. Emmi Nuorgam

   😀

 4. honeychile

  Ja Punakynä-palstalla vielä ehdoteltiin lisää vauvoja maailmaan ja yhdisteltiin lapsettomia ja eugeniikkaa. Eipä Atlaskaan kirjoittelisi sellaisia jos tämän lukisi 😀 

  1. Emmi Nuorgam

   😀 täytyykin käydä katsomassa..

 5. Satsu (Ei varmistettu)

  Kyllä! Tätä listaa olisi tarvittu reilu vuosi sitten 😉 eipähän olisi ainakaan tippunut korkealta!

 6. Jenn-

  Mutta kyllä tohon kakkoskohtaan pitäis saada jotenkin esimakua siitä että samalla kun istut pöntöllä joku nousee seisomaan jalkoja vasten tai yrittää samalla paukuttaa sitä rengasta jolla just istut. Odota vaan Emmi!

 7. possu (Ei varmistettu)

  Kuulin tarinan perheestä, joka käytti ehkäisynä varmoja päiviä. Vauva numero 5 on kasvamassa…Kuinka ihmiset yleensä ymmärtävät termin ”varmat päivät”?

  1. Emmi Nuorgam

   😀

 8. Rosanna

  Hahah luin tämän ääneen miehelleni! 😀 Ehkä aika on kullannut jo nyt muutamat muistot… 😀

 9. Vierailija (Ei varmistettu)

  Apua, sain just kiukkuavan 6kk lapsen VIHDOIN päiväunille, omat hermot melkein riekaileina ja nyt luin tän –> räkätän ääneen niin että vedet tulee silmistä enkä pysty lopettamaan! :DD KIITOS!

  1. Emmi Nuorgam

   My pleasure! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *