Hääupdeit – TJ 7 päivää

Menen viikon päästä naimisiin. Aikamoista. Missä juhlien suhteen mennään nyt?

  • Aikataulussa on enää yksi punainen sarake: iltapala. Ja senkin voisi oikeastaan muuttaa keltaiseksi, sillä Tampereen Keskustorilla tänään alkaneilta Chilifesteiltä löytyi suurin osa yöpalan rensseleistä, kertisastiat on ostettu ja grilli varattu. Enää varsinainen ruoka puuttuu – mutta sitäpä ei voi ennen perjantaita hoitaakaan.
  • Etsystä tilaamani paperipussit ja -pillit on jääneet Miamin postiin jumiin, eivätkä todennäköisesti ehdi tänne hääpäiväksi. Decora House, josta pompomit ja paperilyhdyt on tilattu, osaa kuitenkin hätätilassa auttaa ja toimittaa nuo puuttuvat tavarat, jos USPS ei nyt jostain syystä teleporttaa tavaroita tänne parissa päivässä. 
  • Hääpukuhan oli valmis jo 2 viikkoa sitten, kunnes viimeisessä sovituksessa selvisi, että mittavirheen vuoksi pukua oli lyhennetty kuutisen senttiä liikaa. Siinä sitten istuimme Miisan ja ompelijan kanssa alas ja mietimme mitä tehdä. Tai Miisa ja ompelija istuivat – oma hommani oli lähinnä nyökkäillä hyväksyvästi. Hiukan tylliä, hiukan lisää lyhentämistä, hiukaa luovaa hulluutta. Eilen hain valmiin puvun ompelijalta ja pakko kyllä sanoa, että puvusta tuli ehkä jopa parempi kuin alkuperäinen idea oli. Nyt puvussa on Sitä Jotain – alkuperäinen (lue: mun) idea oli ehkä hiukan pliisu.
  • Olen kaksi kertaa viime viikkoina meikannut – laittanut meikkivoiteet ja rajaukset ja kaikki – ja vaikka omasta mielestä tuntuu kuin naamassa olisi seitsemän kiloa tavaraa, näyttää meikki hyvältä kuvissa. Ja jos nyt mitään voi päätellä siitä, että pillitin kun pikkutyttö kun mies kertoi vihkijälle miksi haluaa kanssani naimisiin, niin se on aivan sama mitä lärviini laitan. Pois se valuu heti kuitenkin.
  • Hääbudjetti on 400€ miinuksella. Hups.

1 comment

  1. isotäti tiina (Ei varmistettu)

    täällä sitä jo ihan malttamattomana odottelen eetä pääsee juhlistamaan teidän kahden häitä rakkautta ja romantiikkaa ilmassa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *