Pitäs ja pitäs!

Ja p*lluakin pitäs saada, totesi eräs artisti keikkabussissa tässä taannoin. Mun sen sijaan piti tänään kirjoittaa ihanasta Porvoon häämatkasta, pakastelokeron täyttävien hillojen hilloamisesta, häistä tai myynnissä olevista häätavaroista. Sen sijaan pidin koko päivän sylissä 5kk vanhaa, rokotusten jälkilöylyistä kärsivää ja äärettömän tyytymätöntä vauvaa. Äsken kun sain sen vihdosta viimein nukkumaan, niin tiputin tyhjän vellipullon toisen ohimoon. Naurattais, jos ei itkettäis.

Että mites teillä? Ootteko paljon ehtineet säilömään?

12 comments

 1. Kristaliina

  Ha! Mä en vastaa tuohon säilymiskysymykseen 🙂

  Mutta ”pitäis pitäis”:iin liittyen on pakko kertoa. ”Pitäis pitäis” -keskustelussa mun appiukko aina dramaattisesti huokaa (niin että alkaa olettaa, että sieltä tulee jotain painavaa sanottavaa) ja sanoo haaveillen:
  ”Pitäis ostaa pontikantekovehkeet.”

  Ja voih, tsemppiä rokutuskitinöihin, ne on niii-iii-iiin kurjia! Jos et ole vielä laittanut suppoa, niin suosittelen kokeilemaan – meillä se ainakin on helpottanut.

  1. Kristaliina

   säi-LÖ-miskysymykseen 😀

   1. Emmi Nuorgam

    No kyllä tää pikkuhiljaa alkaa oleen myös mun mielenterveyden säilymiskysymys.. 😀

    Joo, laitettiin nyt taas yötä vasten. Mutta hän ovelasti oli aamupäivällä hyväntuulinen, niin en ehtinyt sit suppoileen, ennen kuin se olis tarkoittanut iltasupon möhlimistä. Keksisivät sellaiset lääkkeet, joita ei tartte kellon kanssa vahdata prkl!

    1. Ilonainen (Ei varmistettu)

     Lääkeasioissa voit soittaa mulle niin voin kertoa sulle salaisuuksia, joita pakkausselosteisiin ei saa kirjoittaa, koska people = idiots.

 2. Amma

  Mun säilömiset on hoituneet puhelulla ”Millon tuutta käymään, täällä on mansikoita ja mustikoita pakastin täynnä. Mehut on just keittymässä, kait nuo pullot riittää”. Gotta love grandma <3

  Luulin että viime kesä (viimeisillään paksuna) olisi ollut erikoiskesä kun sain kaiken valmiina, mutta näköjään pikkukersa on samaa mallia! Aiempina olen ollut mummulle ”apuna” eli haahuillut mustikkametsässä ja syönyt sen ämpärinpohjallisen mitä olen marjoja saanut.

  1. Emmi Nuorgam

   Mun grandma soittaa yleensä, että täällä olis jääkaapissa kylmä cava, tuutko käymään. Yleensä sekin lohduttaa, mut näiden marjojen kans siitä ei oikein ole apua.. 😛

 3. Ella F.

  Emmi, sun pitäis nyt varmaan saada korkata vaikka yks Bulmer´s 🙂

   

  1. Emmi Nuorgam

   En mä pysty. Oli hääetkot, häät, hääjatkot ja kolmen päivän häämatka. Sanotaanko nyt vaikka, että olis ehkä parempi korkata jotain, jolla sais menneen viikon siiderit pois elimistöstä.. 😀

   1. Ella F.

    Spirulinamehua?

    😀

    1. Katie

     Mä kannatan kuumaa sitruunavettä!

     1. Katie

      Ai niin, ja olen ensimmäistä kertaa elämässäni säilönyt tänä kesänä: 12 purkkia valkosipulikurkkuja, and counting… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *