100. Siis sata.

Tarkoitukseni oli alunperin kirjoittaa jotain vielä tyhjänpäiväisempää, mutta sitten silmiini osui tuo blogin sivupalkki. Ainahan se on siinä ollut, mutta nyt huomionarvoista oli se, että palkissa komeili muutama uusi nimi. Ja kun vielä tarkemmin katsoin, komeili sivupalkissa monta kymmentä uutta nimeä, niin, että blogillani näyttäisi olevan nyt tasan 100 seuraajaa. Wou. Olen todella otettu ja hämmentynyt, itsestä kun tuntuu, ettei jutut suurimmaksi osaksi ylittäisi edes omaa mielenkiintokynnystä. Ikuista äikkä-kymppi-tyttöä myös hiukan ahdistaa, kun jutut on kirjoitettu ihan miten sattuu ja parikin päivää vanhojen tekstien lukeminen aiheuttaa oikeinkirjoitusmyötähäpeäaaltoja (onneks on toi lapsi. sen piikkiin voi laittaa mitä vaan.).

Nyt kiinnostaisikin oikeastaan tietää, että mistä te tykkäätte ja mitä haluaisitte lisää? Kirjoitan niin sekalaisesti kaikesta mitä tapahtuu, että en tykkää lokeroida itseäni mihinkään blogityyppiin (tai vielä vähemmän väittää tämän olevan varsinkaan mikään lifestyleblogi, koska olen ehtinyt tehdä viimeisimmän kukka-asetelman joskus maaliskuussa enkä syö aamuisin croissantteja [miksi en? Pitäisi syödä kyllä!]). Mutta mitä te tykkäätte lukea ja mitä voisi olla vähemmän? Kiinnostaako esimerkiksi meikkiksen kymmenen minuutin arkiruokaloihdinnat ketään (tänään söin sitruuna-parmesan-pastaa ja eilen syötiin pakastepitsaa, kun ruusukaalit näytti tältä ja kukkakaaligratiini juoksettui), vai onko booooring lukea se sama pastaresepti hiukan eri variaatiolla jo sadatta kertaa? Entä ne Tampereen ravintolat ja kahvilat? Ruokakaupat? Vauvan lempparipuuromerkit? Tai haluaisitteko kenties nähdä Päivän Asu -tyyppisiä postauksia aamutakeista tai kolmesta täysin erilaisesta pinkistä hupparista?

Sana on vapaa! 

PS. Jos (ja kun) haluatte nähdä mut telkkarissa, niin 16.9. alkaa Arvostele Mun Illallinen Suomessa. Ensimmäisessä neljässä jaksossa kaatuilee joku bloggaava tuottajatyttö Pirkkalasta vodkapäissään. En ota vastuuta mistään, mutta hauskaa meillä ainakin oli.

6 comments

 1. pinklady

  Täällä on yksi niin kaikkiruokainen lukija, että tähän mennessä kaikki on menny alas mukisematta, usein käkätyksen kera eli jatka samaan malliin. Arkikotiruokaa lisää, haluan tietää ovatko muutkin yhtä mielikuvituksettomia 😀

  Ja koska en muuten katsoisi kyseistä ohjelmaa, laitan tiedon kalenteriin muistiin koska parasta on just ne hutikassa höntyilevät ihmiset 😀

  1. Emmi Nuorgam

   Joo on. Ainakin meillä. Jauhelihakastikkeenkin voi tehdä niin monella eri variaatiolla! 😉

 2. KA (Ei varmistettu)

  Mun mielestä on mukaa lukea äitiyteen liittyviä ajatuksia, koska et edusta sitä suositulta vaikuttavaa ”imetänlastaniviisivuotiaaksijaotanomaaaikaasittenhaudassa”-tyypiltä, mitä niin haukotuttavan moni äitibloggaaja on. Lisäksi löydän ajatuksistasi monta yhtymäkohtaa, samaistuminen on aina kivaa! 🙂 Sun tyyli kirjoittaa ei ole niin paljoan sellaista imagon brändäämistä kuin joillakin on, vaan selvästi kirjoitat arkisistakin jutuista konstailematta, kuten nyt että hupparit on pop ja pakastepizzaa menee joskus. Mua kyllästyttää lukea niitä blogeja, joissa kuva arjesta maalataan sellaiseksi aivan utopistiseksi, silloin tulee olo, että ne peittelee jotain kauheuksia tai nolouksia, kun antavat vain yksipuolisen, kohennetun kuvan kaikesta. Ja se on vaan tylsää luettavaa muutenkin.

  Myös ravintola- ja ruokavinkit uppoaa!

  Olis myös hauska kuulla, että mitä tuumailet päivän polttavista (lapsiperheisiin) liittyvistä jutuista, kuten nyt tämä hallituksen esitys hoitovapaan jakamisesta yms.

  1. Katie

   Komppaan! Ja sun sitruunapastaresepti oli niin hyvä, että tänne uppoaa kaikki ruokapuolen jutut.

   Äitipäänä lukisin myös mielelläni lisää teidän Hildasta ja ajatuksiasi äitiydestä. Ja saa niitä pinkkejä huppareitakin mainostaa (juu ne sun keltaiset Minni Hiiri -popot on vieläkin käyttämättä; oikea koko, mutta raskaus/synnytys muutti painopistettä niin, etten oo vielä kyennyt toikkaroimaan koroissa).

   Ja teillä oli varmasti niin kivat häät, että jos maltat kirjoittaa niistä mitään, tykkäisin kyllä lukea. 🙂

   1. Emmi Nuorgam

    Niin ja häät tulee kyllä, kunhan saan kuvaajalta kuvia! Tällä viikolla pitäisi. 🙂

  2. Emmi Nuorgam

   Joo, hyvä idea! Lyhyesti voin sanoa, että musta hoitovapaan jakaminen on loistava idea, mutta voisin sitäkin toki avata joskus vähän enemmän. 

   Ja kiitos kommentista, tuli tosi hyvä mieli. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *