24.8.2013

Vaikka Miisa ehti jo julkaista omasta kaasojuhlastaan ne tärkeimmät kuvat (eiks ole nätti sisko mulla?), niin tältä meidän rakkausjuhla näytti mun silmin. Hirveän paljon naurua, itkua, ruokaa ja juomaa – juuri sen näköiset juhlat kun toivoimmekin. Hääkansa vaatii rakkausjuhlista vuosittaista tapahtumaa, mutta sinne pitäisi sitten kyllä varmaan myydä lippuja.. Toivottavasti meidän upea päivä välittyy kuvista teillekin!

Tässä kävi nyt vähän samalla lailla kun facebookiin lataamieni kuvien kanssa – en osaa mitenkään valita parhaita, kun kaikki reilut 500 kuvaa oli taas niin kertakaikkisen ihania! Kuvat otti se samainen Teemu, joka kuvasi myös ne mun vauvamahakuvat talvella, enkä voi kun taas hämmästellä, miten upeaa jälki on.

Kerron häiden ohjelmasta hiukan enemmän omassa postauksessaan, joten stay tuned, jos rennon letkeät hääbileet kiinnostaa!

14 comments

 1. heta margareta

  aaaaa en kestä! niin onnellisen näköistä! 🙂

  1. Emmi Nuorgam

   Ihanaa rakkautta! <3

 2. Hanipallo

  Tosi upeita kuvia!

  Sulla on valtavan kaunis puku.

  Onnea teille kahdelle! 🙂

  1. Emmi Nuorgam

   Kiitos kovasti! 🙂

 3. phocahispida

  Huikean näköinen tuo hapsuverho! Ja hääpari. 😉

  1. Emmi Nuorgam

   Juu, I <3 Pinterestin hääideat 😉

 4. Katie

  Iik miten ihania kuvia! Näyttää kutakuinkin täydellisiltä hääjuhlilta. Ja ihan erikseen pitää kommentoida, että tulipas harsokukista tyylikäs kimppu! Koskaan ei oo tullut mieleeni käyttää niitä kimpussa yksinään. No, nyt tiedän. 🙂

  Onnea vielä, pupulaiset. 🙂 (Hee, mun autocorrect korjasi tuon ”oululaisiksi”! 😀 )

  1. Emmi Nuorgam

   Mietin pitkään, että haluanko ylipäänsä kimppua, kun kaikki sidotut pionihässäkätkin näytti niin muodollisilta (vaikka rakastankin pioneja), eikä neilikoista olisi oikein kimpuksi saakka ollut. Toi harsokukka on jenkeissä ainakin pinterestin mukaan aika kovassa huudossa ja se vaikutti tarpeeksi rennolta ja huomaamattomalta (ja edulliselta!) mun makuun. Kun sitten halusin kuitenkin jotain tekemistä käsille, etten nyplää hermostuneena hameenhelmaa. Vaikka enpä ollut kyllä koko päivänä hetkeäkään hermostunut, ainakaan vihkimisen vuoksi! 😉

   Oululaiset kiittää ja kumartaa. <3

 5. Tica

  Apua, nyt tuli melkein tippa linssiin! Upeita kuvia, ja oot ollut aivan jarjettoman kaunis morsian!

  Onnea 🙂

  1. Emmi Nuorgam

   Kiitos 🙂

 6. Rosanna

  Hyvän hääpäivän valkkasitte! 😉 Ja onnea vielä, olit todella kaunis morsian! Tosi kivoja kuvia, tunnelma välittyy ihanasti. Ihan täys kymppi myös hääpaikan koristelusta!

  1. Emmi Nuorgam

   Niin juu, onnea teillekin! 🙂

 7. Amma

  Upean näköinen juhla ja upeaa juhlakansaa! Teillä on kyllä sattunu geenilotto kohdilleen siskojen kanssa! Voisit myös viedä noita pukukuvia sinne liikkeeseen, jossa olivat sitä mieltä, ettei tuo malli sulle sopisi. Proved them wrong!

  1. Emmi Nuorgam

   Haha! Tarttee varmaan joo viedä. 🙂

   Ja kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *