Snadi Stadissa

Käytiin tänään Kristaliinan ja Silvan vieraana Ruoholahden SnadiStadissa. Ja olipahan kuulkaa jännää! Siellä oli pallomeri ja tramboliini ja TELKKAREITA (kohokohta) ja lapsia ja ylihintaista kahvia (äidin kommentti).

Koska Hippunen on alle vuoden, päästiin me sisälle ilmaiseksi. Se oli kyllä ehdottoman hyvä, sillä puolivuotiaalle huvit oli ehkä himpun verran liian rajuja. Vaikka alueella oli erilliset osiot alle ja yli 4-vuotiaille, kävi isot pojat pelottelemassa pienempiä pienten puolella ”mää hyppään täältä teidän päälle kun ette voi mulle mitään!”. Se ei nyt varsinaisesti ole lasten tai SnadiStadin vika, vaan syyttävä sormi osoittaa läppäreiden kanssa kahviossa istuneisiin vanhempiin. No, niin tai näin, isomman Hildan kanssa tulee joskus varmasti mentyä uudelleenkin!

Kiitos Kristaliina järjestelyistä, oli mukava nähdä. Kuin myös muiden kommenteista tuttujen lilyläisten kanssa! Ja Selman äidille kiitos kuvista, nimethän mulla valui ihan toisesta sisään ja toisesta ulos, kuten aina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *