Huom postibloggaajat!

Joulublogipostihaasteeseen mukaan lähteneet blogit ovat siis:

 1. Mun elämä, milloin siitä tuli näin (ihana)
 2. Aika kypsä äidiksi
 3. Puutalobaby
 4. Pikkujuttuja
 5. Apiloita maljakossa
 6. Asikaine
 7. Ma-material Girl
 8. Lurun
 9. Onnenpäivä
 10. Fitness Führer
 11. ArkiJuhlaa
 12. Why you little!!
 13. Prinsessa Retrovauva
 14. Siperian Ella
 15. Puuhevonen
 16. …Ilman sinua olen lyijyä
 17. Kahvia, kiitos!
 18. As I See it
 19. Odotuksesta Onneen
 20. Häähaaveita

Jotta pystyn laittamaan kaikille ensi viikon keskiviikkona 23.10. salaisen blogiystävän tiedot, niin olisitteko niin kovin ystävällisiä, että laittaisitte bloginne nimen, oman nimenne ja postiosoitteenne mulle sähköpostilla emmi.nuorgam(at)gmail.com. Mun ajatuksenkulku jäi hiukan puolitiehen tiistaina.. 😀

Ja muistakaa mainita, mikäli ette halua ystävää joka asuu ulkomailla, niin ei tule sitten ikäviä yllätyksiä postimaksujen suhteen. Nopsaan katsoin, että Englantiin maksaa n. 25€ ja USA:han n. 35€ paketin lähettäminen.

5 comments

 1. Katie

  Siis MITEN PALJON ENGLANTIIN MAKSAA PAKETIN LÄHETTÄMINEN?!?!? Herranjestas. :-O Minkäkokoisen paketin hinnan sä tsekkasit? Täältä Suomeen maksaa koosta riippuen muutamasta kymmeneen puntaan, siksi mulla ei ole ollut aavistustakaan, oikeasti!

  Mietin nyt, että pitäisköhän mun sitten kuitenkin luopua leikistä, sillä onhan se nyt epistä sille raukalle, joka saa hatusta mun nimen… Mitä mieltä sä Emmi olet? Enhän mä oikeasti joululahjaa tarvi, olis vain niin hauska olla mukana ja keksiä lahja jollekulle muulle! :/

  1. Emmi Nuorgam

   Katsoin varmaan 1-2kg paketilla. Ja muistaakseni tuon verran ne postarit oli silloin keväällä kun laitoin sulle paketin (tosin mähän vein sen matkalla synnyttään, et muistini saattaa olla hiukan hatara). Mun mielestä voit osallistua, ja ihmiset on kyllä hyvin ilmaisseet sekä sen, jos eivät halua laittaa postia ulkomaille ja sen, että ovat siihen valmiita. Ja sehän on myös vaihtoehto, että jälkikäteen vaikka jaatte lähettäjän kanssa postimaksuja, jos et saa öisin unta niiden vuoksi. 🙂

   1. Katie

    Voi Emmi ihana, veit mun paketin postiin matkalla synnyttämään! <3 Asiat tärkeysjärjestyksessä… 😀

    Okei, mä oon sit mukana. Ja ehdotan lahjanantajalleni postimaksun puolittamista. Ja mainostan vielä, että kevyt lahja mulle, kiitos! Lupaan ilostua vaikka kirjanmerkistä. 😉

    1. Emmi Nuorgam

     No olipahan kato 84 tunnin sijaan vaan 83 tuntia kärvistelyä sairaalassa! 😉
     nim. eimeillälasketa..

     1. Katie

      That’s my girl. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *