Lomahehkutus

Siis olen ihan kokonaan unohtanut mehustella täällä sillä, että me lennetään sunnuntaina Hildan kanssa mun isovanhempien luo Espanjan Rivieralle Casa Mumiin (eli aurinkorannikolle, mutta riviera ei kuulosta ihan niin juntilta).

Mun pitäisi kai nyt teoriassa pakata, mutta en oikein osaa asennoitua, kun en koskaan ennen (viimeiseen 10 vuoteen) ole pakannut ruumaan menevää matkalaukkua. Hupsu vauva, kun sen kanssa ei voikaan enää matkustaa käsimatkatavaroilla. Että sukkasandaalisuomalaiset varokaa, kohta mä etenen Malagan lentokentällä kyynärpäätekniikalla ihan matkalaukkuliukuhihnaan kiinni, ettei kukaan muu vaan vahingossakaan saa omaa laukkuaan sieltä!

6 comments

 1. Jenn-

  Ja nostat sitten kans jokaisen sun matkalaukun kanssa olevan matkalaukun siitä hihnalta pois tarkistaakses olisko just se laukku sun. Tai se seuraava saman värinen. Tai seuraava.

  1. Emmi Nuorgam

   Ok. Kuuluuko etikettiin vielä jotain muuta?

   1. Katie

    Rullaat sit laukun saatuasi muitten odottajien varpaitten päältä, nakkelet niskojasi ja julistat et ”mullon tää vauva”. Ihan kuin ne ei olisi sitä huomanneet.

    Siis oletko matkalla kahdestaan Hildan kanssa vai tuleeko mies mukaan? Otatko vaunut/rattaat? Turvaistuimen? Lennätkö Finskillä? Kannattaa olla aika mielin kielin sisääntsekkaajan kanssa, niin ne saattaa antaa sun ottaa istuimen mukaan koneeseen ja istuttaa sen tyhjälle paikalle viereesi, niin ei tarvis pitää beibeä sylissä koko lentoa. Tietysti jos teitä on kaksi aikuista, sit ei niin hankalaa.

    Leppoisaa matkantekoa ja rentouttavaa lomaa! Mun Mies alkoi just vihjailla, että mekin voitais lennähtää jonnekin lämpimään joulukuussa… 🙂

    1. Emmi Nuorgam

     Mies jää tekeen töitä kotiin, mutta mun yksi ystävä lentää samaan aikaan meidän kans samaiseen paikkaan omien vanhempiensa luo. Ei oteta lennolle rattaita eikä turvakaukaloa, koska rattaat löytyy periltä eikä meillä enää ole turvakaukaloa (ja turvaistuin on myöskin perillä). Meillä on katso se loistava tilanne, että serkkulan nuorin lapsi on vasta 2v, ja ne on jo roudanneet sinne matkasängyt jne. Rattaat ostettiin puoliks joltain costa del solin fb-kirppikseltä ja turvaistuin on samasta paikasta. 

     Elättelen toiveita, et kun meidän lento lähtee illalla yhdeksältä, niin annan kentällä iltapuuron, nousussa vellin ja sit Hilda nukahtaa ja nukkuu koko matkan. Istutaan ekalla rivillä, niin meinaan kasata jonkunlaisen nukkumispesän sille siihen lattialle ja toivoa, ettei oo kauheesti turbulenssiä. 

     Ja hei nyt sitten heti härkää sarvista, jos mies tollasta ehdottelee! Ei mun mies vaan koskaan ehdota.. 😀

     1. Katie

      Hyvältä kuulostaa, eiköhän tuolla konstilla perille päästä, ja huippua jos ei tarvi raahata kulkupelejä mukana.

      Jes, me taidetaan lähteä niinkin eksoottiseen paikkaan ku Kanariansaarille joulukuussa! 😀 Aika eksoottista meille, Mies ei oo käynyt ikinä ja mäkin vain kerran. Mennään johonkin luksusresorttiin, josta ei tarvi poistua tavallisten tallaajien juhlamokkakahviloihin ikinä. 😉 Ja Mieskin saattaa päästä sukeltamaan, jee.

 2. Sensei

  Muista että otat siihen hihnalle seisomaan mukaan koko perheen. Siis toistan: koko perheen. Sekä tietysti sen matkalaukunkuljetuskärryn siihen ihan hihnan viereen. Kun laukku lähestyy kailotat kovaan ääneen että nyt se tulee ja raahaatte -edelleen koko perheen voimin- sen pois siitä tarkistettuanne ensin huolellisesti osoitelapun -pitäisiköhän se vielä varmuuden vuoksi avata että on varmasti meidän?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *