Mun iskä

Koska Hilda ei vielä osaa kertoa omasta isistään muuta, kuin että sillä on kummallinen karvainen masu ja maailman hauskimmat jutut, niin ajattelin isänpäivän kunniaksi kertoa muutaman jutun mun omasta iskästä.

6.3.2013
Minä: ”No moi, onks paha paikka?”
Isi: ”No ei. Tai no jos kerrot nopeasti, kun oltiin menossa Kuoppilasjärvelle pilkille, enkä mä tajunnut että täällä tunturissa on sulia kohtia ja ajoin ton lanan kanssa sulaan ja nyt mun kelkka uppoaa tonne lampeen. Mutta siis kerro vaan, kyllä mulla aina hetki on.”
Sovittiin, että se soittaa kun on parempi hetki. 10 minuuttia myöhemmin:
Isi: ”No minä moi. Ei mulla muuta ollut, kun että ootteko ajatelleet alkaa käyttää kestovaippoja?”

22.8.2013

Emmi: ”Eli häävieraita on 60, tuotko niitä lakkoja jälkkärijuustojen kanssa ja poronlihaa yöhodareihin?”
Isi: ”Tuon, mutta mulla on niin vähän kaikkea, että toivottavasti ei lopu kesken. Hävettää oikein.”
Kaksi päivää myöhemmin iskä tuo hääpaikalle 9 litraa lakkoja ja 13 kiloa poronlihaa.

10.11.2013

Emmi: ”Miten siellä pohjosessa menee?”
Isi: ”No oon ollu tossa yhdelle hirviporukalle hirvikoirana. Täällä on niin huono lumitilanne kun ensin pakasti ja sitten tuli suoja ja taas pakasti, että koiran tassut ei kestä maastoon menemistä, niin mää sitten meen tuolla maastossa hirvien jälkiä ja ajan ne hirvet noille, että ne voi ampua.”

Sellainen se mun iskä on. Välillä aika hupsu, mutta sillä on maailman suurin sydän ja se haluaa kaikille aina vaan parasta. Isänpäivähalauksia sinne pohjoiseen! <3

 

7 comments

 1. Nāiádes

  Iskä <3

 2. Vierailija (Ei varmistettu)

  Voi ihanuus! &lt;3 &lt;3

 3. Amma

  Ihana 🙂

 4. Katie

  Ihanat iskät! 🙂

 5. Eerika

  Ihan itku meinaa tulla, ihana! <3

 6. CougarWoman

  <3

  …Ja bonuksena hirveä himo leipäjuustoon, lakkoihin ja poronkäristykseen. 

  1. Emmi Nuorgam

   😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *