Viimeinen vanhempainvapaaviikko yksin

Tänään alkoi viimeinen vanhempainvapaaviikko, kun olen Hildan kanssa enemmän tai vähemmän yksin. Miehellä on kaksi joulukiertuetta, joiden perässä menee pää kolmantena jalkana ympäri maata ja me Hildan kanssa keskitytään lähinnä ihmettelemään lunta. Huomenna on tosin tytön ensimmäinen joulujuhla, kun musiikkiopistolla on juhlat ja lauantaina vietetään meidän suvun joulua, kun osa karkaa Casa Mumiin jouluksi, että ei tätä ihan pelkästään tylsäksi arjeksi voi kutsua.

Päätin kuitenkin nauttia tästä viimeisestä viikosta surkuttelun sijaan ja tehdä joka päivä jotain kivaa, kuten tänään aamupalalla syödä suklaata ja polttaa kynttilöitä tai hiippailla Hippusen kanssa pitkin lumisia metsäteitä, sen sijaan että olisin antanut 06.20 herätyksen pilata ihan koko päivän.

Ja tiedättekö, kiitos joko Fazerille tai Phocahispidan lauantaisille blogipikkareille (ja imaginäärihiprakalle), tänään ei ole ollut yhtään niin itkuinen päivä kuin viime viikolla! Kyllä tämä tästä.

Ensi viikon maanantaina meidän pieni perhe on sitten taas hiukan onnellisempi! <2

6 comments

 1. Anna-Reetta

  Miten Hilda voi olla noin söpö? Onneksi sä osaat kertoa äitiyden paskoistakin puolista suoraan täällä, muuten mulla nousisi ihan hirveä vauvakuume, joka ei näin kesken opintojen ole järin hyvästä 😀

  1. Emmi Nuorgam

   Varmaan kun sillä on niin sairaan söpö äiti… 😉

   1. Silkkitassu

    Te olitte kyllä todella suloinen parivaljakko! 

 2. phocahispida

  Hilda on kyllä SÖPÖ!

 3. Emmi Nuorgam

  No niin mustakin se on varsin hurmaava, mutta oon epäillyt sen johtuvan evoluutiosta. Hyvä jos joku muukin allekirjoittaa väitteen 😀

 4. Ella F.

  Äitiinsä on pikkukaunotar tullut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *