Blogipostia?

Jouluun on kahdeksan yötä ja taas olen onnellisesti onnistunut missaamaan koko jouluhössötyksen. Tällä viikolla meillä vietetään kahdesti joulua, kun ensin Hildan áddjá tulee etelään monen kuukauden tauon jälkeen ja sitten jouluillaan mun äidin kanssa, ennen kuin mummi ja pappa vetäytyy joulueristyksiin Kaskisten mummilaan. Maanantaina me pakataan kimpsut ja kampsut ja otetaan suunta kohti Ukkohallaa, jossa vietän ensimmäisen joulun erossa omasta perheestä. Miehen vanhempien mökki löytyy sieltä, ja perillä syötäneen miljoona kiloa kinkkua, pelataan typeriä lautapelejä, joista kukaan ei koskaan nauti (nyt jos joku oikeasti tykkää pelata Monopolia, niin käsi ylös. En uskonutkaan – Monopolia pelataan vihalla, ei viihtyäkseen!) ja Hildan hemmottelee ihan pilalle liuta setiä, tätejä, mummu ja vaari. Itse ajattelin lähinnä nukkua koko joulunpyhät.

No mutta se siitä, ja itse Aiheeseen: joko ootte saaneet blogipostia salaisilta ystäviltä? (Ja jos olette autuaasti unohtaneet koko homman, niin nyt alkaa olla aika kiikuttaa paketti postiin!). Itse olen ollut keskiviikosta sunnuntaihin m/s Baltic Princessillä enkä ole vielä toipunut reissusta niin, että olisin noussut sängystä, saati pukenut päälle ja käynyt postilaatikolla, joten omasta lahjatilanteestani en tiedä, mutta olisi kiva kuulla mitä teidän muiden paketeista on löytynyt! Linkatkaa vaikka bloggauksenne tämän kirjoituksen kommentteihin, niin muutkin pääsee kurkisteleen mitä paketista on paljastunut.

Jejee joulujoulujoulujoulu jee!

37 comments

  1. Emmi Nuorgam

   Mageet korvakorut! Näyttäisin peukkua jos tässä vois.

 1. Katie

  Mä olen lähettänyt, mutten vielä saanut.

  Jos lahjani on vielä lähettämättä, niin toistettakoon tässä, että voin kyllä maksaa vaikka puolet ulkomaan postikuluista, ne kun on Suomesta ihan järjettömän isot. Sovitaan siitä sitten joulun jälkeen…

   1. Emmi Nuorgam

    Haha, niin tarkoitus toki on, että kirjoitat siitä lahjasta jonka saat, ei siitä jonka lähetit.. 😀

 2. FFFifi

  Sama, lähetetty on, saatu ei vielä 🙂

 3. Amma

  Saatu, muttei vielä lähetetty saati postattu. Pidetään jännitystä yllä 😀

  1. Emmi Nuorgam

   Ootko kuitenkin avannut jo?! Jos oot, niin vaadimme saada tietää! 😀

   1. Amma

    Oon avannu ja paljastan ehkä jopa huomenna! (jos ehdinjaksanmuistan)

 4. Ella F.

  Mäkin onnistuin jo käymään postissa paketin viemässä, mutta mitään en ole saanut. Tosin niinkuin miakuusisto, mäkin aivan unohdin, että saattaisin saadakin paketin 🙂

 5. Mindeka

  Olen saanut jo hyvissä ajoin ja meinasinkin tulla jo kysymään, että eikös niitä saa vielä paljastaa, vai miksei kukaan ole tehnyt asiasta postausta 😀 Ja olen kyllä itse myös lähettänyt jo, joten kyllä kohta pitäisi postausta tulla joltain muultakin kuin minulta…

  Teenkin sen nyt heti, eli huomenna aamulla selviää minun saamani lahja 🙂

 6. Kahvittelija

  Lähetetty on ja jännityksellä odotan, minkälainen tuomio sisällöstä tulee 😀 saatu ei ole vielä, joten vielä saa jännittää 🙂

 7. A. Sinivaara

  Lähetetty kyllä, saatu ei vielä, koska posti on ollut holdissa reilun viikon… mutta ehkä tänään, ehkä tänään 😉

  1. A. Sinivaara

   TÄNÄÄN se tuli! Haha ja mun salainen blogiystävä on todella salaperäinen. Itse asiassa niin salaperäinen, ettei liittänyt mukaan korttia lainkaan, joten en tiedä edes jouluna kuka hän on 😀 No, eiköhän se selviä ja pieni aavistuskin on 😉 Taidan jättää jouluun (aivan ihanan) lahjan paljastamisen <3

   1. Mindeka

    Hihihih! Ihanaa lisäjännitystä!

 8. phocahispida

  Niin ja omani olen siis myös lähettänyt. 🙂

 9. Luru

  Lähetetty on ja eilen tupsahti postilaatikkoon aivan valtavan hieno paketti! Olen aivan äimistynyt että joku, kuitenkin minulle melko vieras tyyppi, on keksinyt minulle niin osuvan lahjan. VAU! 🙂

  Postaanpa ihan pian! 🙂

 10. Raissi

  Oih! Ihania paketteja olette saaneet. Mie oikeasti repeän kohta jännityksestä!! Olen lähettänyt paketin oman lahjani saajalle, mutta en ole vielä omaltani saanut. Vitsi, ravaan postilaatikolla kuin pieni lapsi.

  Joo, ja sitten olen miettinyt, että minun tuurilla se lähettämäni paketti häviää jonnekin hevon jeeraan, kun siinä ei ole lähettäjän tietoja, eikä se minun ystävä saa koskaan omaa pakettiaan… Se ois kyllä niin hanurista, että lähtisin sinne itellaan ettimään omin pikku kätösin sitä pakettia.

  1. Kahvittelija

   Mä olen jännittänyt samaa, kun en laittanut lähettäjätietoja…no, eiköhän kaikki meidän paketit perille löydä! 🙂

 11. Sensei

  Eilen vein postiin, ai miten niin viime tingassa? Ja voin kertoa että siellä oli muutama muukin mattimyöhänen… Ja eilen sain myös oman, valtavan hienon pakettini joka on vielä avaamatta. Siitä tulikin morkkis kun kiireäitinä paketoitin omani ihan marketin paketointipisteessä että sain den viedä samantien postiin. No toivottavasti sisältö on mieluinen 🙂

  1. FFFifi

   Mä en ole mikään paketointi-ihminen, joten pistin aika simppelinä menemään. En usko, että sillä nyt on niin hirveästi väliä…

   1. A. Sinivaara

    PAKKO olla väliä, näin niin paljon vaivaa 😀

 12. FFFifi

  Mun paketti oli tullut tänään! En avannut vielä!! Jännää!!!

 13. Raissi

  Hei, tiedoksi koko lahjaköörille, että PrinsessaRetrovauva on nykyään RetroPrinsessa. Jos laitatte osallistujalistan omaan postaukseenne, niin korjaisitteko sen minun blogini nimen. Tuolla vanhalla nimellä ei aukea muuta, ku ” Sorry, sivua ei löydy..”

 14. Anna-Reetta

  Mulle on paketti ilmeisesti tullut 🙂 (tilasin sen äitini osoitteeseen jossa joulun vietän :D) mutta pääsen sen vasta avaamaan 23.12. Kun saavun kotiin! Ja paketti on myös laitettu tulemaan, jo viime viikolla 🙂

 15. Raissi

  Minun pakettini saapui tänään. Jee!! Avattukin on tietysti 😀 Huomiseen taitaa mennä postaus kuitenkin. On ollut vähän kiirus päivä.

 16. Raissi

  Täältä se sisältö nyt löytyy

 17. A. Sinivaara

  Hihii, enpäs malttanut odottaa aattoon postaukseni kanssa! Kurkkaa täältä mitä hirmuisen ihanasta paketista löytyi 🙂

 18. Mira P

  No niin, joulublogiposti on nyt avattu!!! Ja postaus löytyy täältä. Kiitos hirmuisesti Mia, ihanasta joululahjasta <3

 19. utelias!?! (Ei varmistettu)

  Kai sä Emmi vielä teet sellasen postauksen, missä on listattu kuka sai keneltäkin paketin? Niin ei tarvi epätoivosesti etsiä ja selailla vanhoja postauksia ja toivoa, että sinne ois lahjanantaja mainittu 🙂

  1. Emmi Nuorgam

   Joo teen, mutta vasta aikaisintaan ens viikolla, kun pääsen taas koneen ääreen. Pädillä en edes haaveile moisesta linkkisirkuksesta.

 20. OdotuksestaOnneen

  Täällä  paljastus! Yritin jo aiemmin kännykällä laittaa mutta ei näköjään onnistunut.

  Olipa taas mukava yrittää arvailla paketin saajaa ja sitä mitä paketista paljastuukaan! Kiitos vain Emmi järkkäämisestä! Tuli tutustuttua moneen uuteen blogiin tässä matkan varrella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *