Aattoaamu (sisältää myös blogipostia)

Terveisiä lumisesta Kainuusta! Ollaan miehen vanhempien mökillä Ukkohallassa viettämässä Hildan ensimmäistä joulua. Tavallaan tää on myös mun ensimmäinen joulu, sillä en koskaan ennen ole ollut erossa perheestäni jouluna. Silloinkin, kun oon jouluisin ollut töissä, oon ainakin jossain vaiheessa käynyt syömässä perheeni kanssa. No mutta so far so good, kaikki on koko ajan ähkyssä ja huutaa toistensa päälle. Ihan kuin kotona olis.

Hildan täti haki Hildan aamulla puurolle ja lähti sitten ulos ihmetteleen lunta, joten me kömmittiin miehen kanssa vasta ihan hetki sitten meidän kellarihuoneesta ylös. (Lasten hankkimisessa on muuten sekin hyvä puoli, että saa mökin ylivoimaisesti parhaan huoneen ja saa välillä olla ihan omissakin oloissaan.) Sen verran oon näköjään myös aikuistunut, että aattoaamuun kuuluu riisipuuro, vaikka en siitä kamalasti välitäkään.

Ja sitten siihen tärkeimpään osuuteen! Nimittäin ihan ensimmäiseksi avasin ei-niin-salaisen blogiystäväni paketin. Asikaine toimitti paketin mulle siis hyvissä ajoissa sunnuntai-iltana, kun suurin piirtein istuttiin jo autossa lähdössä reissuun. (<3) Tällä kertaa kollegananikin tutuksi tullut Asikaine selvästi panosti töihinpaluuseeni.

Tämän joulun ehdottomasti söpöimmästä paketista paljastui uusi muistikirja, yliviivaustussi ja suklaata. Sekä tietysti LOL-leimasin! Vain samalla alalla työskentelevä ihminen voi ymmärtää, miten tarpeeseen kyseinen vekotin joskus voikaan tulla. Nyt mulla on täydellinen vastaus jokaiselle tuntemattomalle ihmiselle, joka nimipäivänsä kunniaksi haluaisi päästä seurueineen listalle, ennen ja jälkeen keikan bäkkärille ja bändin kanssa lavalle! Koska siis uskokaa tai älkää, näitä pyyntöjä tulee melkein päivittäin.. Kiitos siis ei-niin-salainen blogiystävä!

(Ja kun nyt aiheeseen päästiin, niin rakkahin A. Sinivaara, se olin minä, joka äitipäähänsä vedoten unohti paketista kokonaan sinne tarkoitetun kirjeen. Mutta se olin siis minä, mitä ihaninta joulua sinne rapakon taakse!)

Oikein, oikein hyvää, rentouttavaa, herkkurikasta ja lahjakasta joulua kaikille blogini lukijoille! En lupaa, että enää loppureissusta palaisin Lilyyn (on tää vaan puhelimella hiukan tarpeettoman vaikeaa) joten nähdään taas viimeistään uutena vuonna! Pus!

2 comments

 1. Asikaine

  Mulla on seitsemän vuotta ollut käytössä Moleskinen kalenteri ja meinasin hankkia sullekin sellaisen, mutta ajattelin, että sulla tuottajana on ensi vuoden kalenteri ollut ainakin puoli vuotta jo hankittuna.

  😉

  LOL

  1. Emmi Nuorgam

   Mä en käytä paperisia kalentereita, koska se olisi aina väärässä paikassa. LOL.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *