Uuden vuoden ennustus

Kirjoitin ensimmäisen postauksen Lilyn palstalleni vuoden 2012 viimeisenä päivänä. Se kuului näin:

Kirjoitin sen jo aiemmin päivällä Facebookiin; Uuden Vuoden Toiveeni, sillä lupauksia en ole koskaan tehnyt. 

Toiveeni vuodelle 2013 on kovin yksinkertainen: kunpa minun lapseni ei tarvitsisi kasvaa maassa, jossa ihan aidosti keskustellaan siitä, onko maahanmuuttajan kutsuminen neekeriksi rasismia, jos maahanmuuttaja kuitenkin on saanut kaikki suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan palvelut tai voidaanko saamenkielisiä uutisia näyttää parhaaseen katseluaikaan normaalien ihmisten televisiokanavalla. Niin ja olisi myös kiva oppia olemaan hyvä äiti.

Aamen.

Koska toiveeni tulevallekin vuodelle on tismalleen samanlainen, ei sitä liene syytä toistaa. Tässä sen sijaan googlen ennustus siitä, miltä mun vuosi 2014 näyttää.

  1. Sinun avullasi Emmi saa kavereita.
  2. Emmi saa kaksi ammattia.
  3. Kuusien alta löytyy hyvä piilo, mutta ennen kuin Emmi saa tulla etsimään, on laskettava viiteentoista Vera ohjeistaa.
  4. emmi saa kikseij jo pelikoneistakin? ehhehehehehehehehehhe
  5. Emmin elämään kuuluu äiti jolla ei ole pahemmin rahaa elättää Emmiä sillä Emmin äiti ei halua että Emmi saa tietää missä hänen isänsä on.

Hmm. Äitillä lienee hiukan selitettävää? Toinen ammatti kelpaa kyllä, eikä kavereitakaan kai koskaan ole liikaa. Ja hei kuka on kertonut googlelle mun perverssin kiintymyssuhteen RAY:n Kultajaskaan?!

Ennustushomma on siis joku FB:n kiertokirjehässäkkä, jossa googleen kirjoitetaan oma nimi ja saa, ja näin tiedetään mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Mitä te muut saatte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *