Tämä ei ole kalavale

Tamperelaiset, nyt paljastan teille kaupungin parhaiten varjellun salaisuuden.

Nimittäin kaupungin ehdottomasti parhaan kalaravintolan: Veijon kokkitykin. Unohtakaa Neljät Vuodenajat ja Mustanlahden satamat, jättäkää pikkutakit kotiin ja ottakaa suunnaksi Veijo Tammelantorin laidalla.

Jos urbaanilegendoja on uskominen, on Veijo entinen ravintolakokki, joka kyllästyi huippuravintoloihin ja perusti ravintolan, jonka pääosassa on kala. Vain ja ainoastaan kala. (Ja okei, myös voi ja suola.)

Veijolta ei saa fine diningia – hienostelusta ei juuri kauemmas pääse, mutta sen sijaan jokaiseen annokseen kuuluu alkuruokalohikeitto (joka siis on niin sairaan hyvää, että tilaan aina joko pääruuaksi keiton tai kalalajitelman), santsata saa ja ruoka on paitsi herkullista, myös varsin kohtuuhintaista. Eilen Veijo paistoi Hildallekin omat muikut, jotka likka veteli ruotoineen päivineen erinomaisella ruokahalulla.

Rakkaat ihmiset, menkää ja antakaa Veijolle mahdollisuus rujosta ulkokuoresta huolimatta. Tulette yllättymään. Nettisivuja Veijolla ei tietenkään ole, mutta ravintola siis sijaitsee Tammelantorin laidalla siinä R-Kioskin vieressä ja on ainakin arkisin auki kello 17 saakka. Kyllä te löydätte!

2 comments

  1. sanumaria

    Äh, nyt sää menit ja paljastit. Darn 😀

    1. Emmi Nuorgam

      O-ou! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *