Toimistorotta!

Täällä mä oon! Töissä, Ihan Virallisesti ekaa kertaa sitten vuoden 2012 jälkeen. Aikamoista. Valmistauduin tähän mm. ostamalla uusia kyniä ja kiinnittämällä seinään vuoden 2014 kalenterin. Toistaiseksi siinä on vain yksi merkintä: 19.3. äitiysloma alkaa. Juotiin työkaverin kanssa aamulla pullakahvit mun töihinpaluun kunniaksi ja kappas, kellohan onkin nyt puoli kaksi, eli iltapäiväkahviaika. Taidetaan ottaa pullat myös vuoden ekojen iltapäiväkahvien kunniaksi!

PS. Pääsiskö Liituraitahupparin vierailevaks bloggaajaks, jos on heti ekana päivänä töissä ilman meikkiä ja villasukat jalassa, päällä tietysti vaate, jossa on lapsen eiliset pasta bologneset rinnuksilla..?

6 comments

 1. CougarWoman

  Oliko ne lapsen eiliset bologneset jo kertaalleen syöty – ellei, niin tuohan on käsittääkseni ihan normaalia 😉 

  1. Emmi Nuorgam

   Ei, kyllä ne oli ihan muuten vaan heitelty päälle. Sen verran kuitenkin häiritsi, että kävin äsken ihan vähän vaan Koskikeskuksen alennusmyynneissä.. Siis että huomiseen palaveriin olis varmasti puhdasta päälle. En mä muuten. Ja jotkut uudet korvikset. Ja sit pari huivia. Ja juhlamekkokin. Mutta ihan tarpeeseen mä vaan!

   Nyt mä muistan, että miks töissä oleminen on niin kallista.

 2. Kristaliina

  Oooo, töitä! Mä oon vähän kade 🙂

  Mulla ois kans kai periaatteessa ollut mahdollisuus käydä pari kuukautta töissä ennen seuraavaa äitiyslomaa, mutta sitten tirpan hoitojärjestelyt tuntuivat niin vaikeilta, että luovuttiin ajatuksesta – eikä mulla nyt sitten tietysti kuntokaan olisi riittänyt… Mutta olisi kyllä tehnyt niii-iiiin hyvää käväistä välillä työelämässä; varmaan tähän kotona oloonkin olisi tullut taas uusi ripaus nautintoa, kun välillä olisi saanut annoksen myös Jotain Ihan Muuta.

  1. Emmi Nuorgam

   Meillä tää menee onneks just niin sopivasti, että mies on nyt pari kuukautta vanhempainvapaalla (kiitos 2013 syntyneen lapsen isävapaat ja lyhyt helmikuu!) ja mummunkin vuorotteluvapaa loppuu vasta toukokuussa. Ja ens kuussa muutetaan isompaan asuntoonkin, niin että mummu pääsee meillä omaan huoneeseen! Miehelle tuli nimittäin tähän keväälle (tietysti) vähän pidempi ulkomailla oleva työreissu, joka on taloudellisesti ajatellen ihan nannaa, mutta lastenhoidollisesti olis ihan helvettiä, jos mummua ei olis. <3

   Ja kirsikkana kakun päällä mulla on työnantaja, joka ensimmäisenä aamulla muistutti, että sit ihan oman voinnin ja kunnon mukaan, masuasukki on tärkein, ja työt tulee vasta toisena. 🙂

   1. Kristaliina

    Oooo, optimitilanne – kuulostaa tosi hyvältä!

 3. Ruusu

  Terkkuja täältä työelämästä reilun viikon kokemuksella! Ai että tää on kyllä kivaa. Tuntee itsensä ihan ihmiseksi taas 😉 Mutta ehkäpä on ihan hyvä että sulla on jo toinen tuloillaan, meikäläistä ei nimittäin lapsentekopuuhiin taida hetkeen saada täältä työelämän pauloista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *